ΚαστοριάΠρόσωπα

27.000 ευρώ υποτροφία στον Καστοριανό Μιχάλη Ελαιόπουλο

Την Παρασκευή 6 Απριλίου, ενημερώθηκα από το πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, ότι είμαι ένας από τους 8 επιλαχόντες με υποτροφία αξίας 27.000 ευρώ, για το πρώτο παγκοσμίως, πειραματικό, διετές πρόγραμμα μάστερ με τίτλο “Open eGovernment”.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους επαγγελματίες του ευρωπαϊκού κυβερνητικού τομέα και έχει σαν σκοπό τη δημιουργία κατάλληλης τεχνογνωσίας για την ανάπτυξη βιώσιμων και καινοτόμων στρατηγικών διακυβέρνησης κρατών με χρήση πληροφοριακών συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης και κυρίως νευρωνικών δικτύων.

Η γνώση και εμπειρία που ελπίζω να αποκτήσω, θα μου επιτρέψουν να μεγιστοποίησω τις πιθανότητες χρηματοδότησης κονδυλίων που τρέχω στην τωρινή μου εργασία (ανάπτυξη και διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης). Όπως καταλαβαίνετε, όνειρο μου δεν είναι άλλο από το να αποκτήσω όλα εκείνα τα εφόδια που σύντομα θα μου επιτρέψουν να προτείνω και να βοηθήσω στη λύση των δικών μας, τοπικών προβλημάτων της Καστοριάς η και ευρύτερα της χώρας μας, να βοηθήσω στην απορρόφηση όλο και περισσότερων κονδυλιών για την ανάπτυξη προς όλες τις κατευθύνσεις.

Μιχάλης Ελαιόπουλος(καταγωγή από το Τοιχιό) MSc.,

31 ετών, αριστούχος απόφοιτος πολίτικης μηχανολογίας, πρώην ερευνητής επί πενταετίας στην έδρα της Διαστημικής Γεωδαισίας στο πολυτεχνείο της Λάκουιλα (Ιταλία) με περισσότερες από 30 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια, πιστοποιημένος παγκοσμίως σαν Professional Project Manager και Professional Business Analyst, τεχνικός υπεύθυνος και project manager σε περισσότερα από 10 Ιταλικά και ευρωπαϊκά προγράμματα ανάπτυξης (PF7/H2020) συνολικής αξίας πάνω από 20 εκ ευρώ. Σήμερα, Τεχνικός διευθυντής της CSI Management Srl με έδρα τη Ρώμη, εταιρία στον τομέα της πληροφορικής (ICT) και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

 

svouranews.gr

Back to top button