ΑθλητικάΓρεβενάΚαστοριά

Πάει Γρεβενά αύριο η Πολυκάρπη! (ρεπορτάζ)

Η τύχη ανοιγόκλεισε το μάτι “πράσινους” για το Κύπελλο Ερασιτεχνών που αύριο παίζουν εκτός έδρας κόντρα στον Πυρσό Γρεβενών

Τον ιστορικό Πυρσό Γρεβένων, θα συναντήσει ο Ηρακλής Πολυκάρπης στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Το συγκρότημα του Θεόδωρου Κυβεντίδη θα αντιμετωπίσει τους περσινούς πρωταθλητές του γειτονικού νομού, στο άτυπο ντέρμπι της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι δύο ομάδες που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους, θα αναμετρηθούν αύριο Τετάρτη 11 Απριλίου και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Γρεβενών.

Διαιτητής: Ζαμπάλος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Κότορος (Ηπείρου)

Τσάντας (Ηπείρου)

Η κλήρωση μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερη βατή για την Πολυκάρπη, από τη στιγμή που απέφευγε αρκετές ομάδες της Γ’ Εθνικής και σαφέστατα ο δρόμος της πρόκρισης είναι ορθάνοιχτος!

Και στο βάθος… ξεπροβάλλει η Ηγουμενίτσα!

Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο Ηρακλής υπερκεράσει το εμπόδιο του Πυρσού, το ταξίδι συνεχίζεται εκ νέου μακριά από την Καστοριά. Συγκεκριμένα, ο νικητής της αναμέτρησης στα γειτονικά Γρεβενά θα αγωνιστεί είτε στην Ηγουμενίτσα, είτε την Κέρκυρα, από την στιγμή που σύμφωνα με την κλήρωση θα τεθεί αντιμέτωπος με το ζευγάρι: Θεσπρωτός – ΑΟ Αγίου Ματθαίου.

Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για την επικράτηση, καθώς ξέχωρα από το προβάδισμα της έδρας τους χωρίζει και μια κατηγορία από τον αντίπαλό τους.

Αναλυτικά η κλήρωση του 3ου ομίλου

Θεσπρωτός- ΑΟ Αγίου Ματθαίου (1)

Τηλυκράτης- Νέος Αμφίλοχος (2)

Θρίαμβος Σερβιανών- Φιλέλληνες Πέτα (3)

Πυρσός Γρεβενών- Ηρακλής Πολύκαρπης (4)

Ημιτελικά

1-4 (5)

3-2 (6)

5-6

Όλες οι αναμετρήσεις θα είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα υπάρχει παράταση και πέναλτι. Ο τελικός νικητής του θεσμού θα πάρει την άνοδο για τη Γ’ εθνική, αν συμμετέχει σε πρωτάθλημα της ΕΠΣ (όχι στη Γ’ Εθνική) και δεν κατάκτησε τον τίτλο στο οικείο της πρωτάθλημα. Αν τον έχει κατακτήσει, τότε την προβιβάζεται η φιναλίστ, εφόσον και αυτή δεν είναι πρωταθλήτρια.

 Δ Σ Μ

 

 

 

 

Back to top button