Ελλάδα

Survivor: Η αλήθεια για το κόψιμο των αγώνων Ελλάδας – Τουρκίας

Όπως θα θυμάστε πριν από καιρό στον αγωνιστικό χώρο του «Survivor» βρέθηκαν αντιμέτωπες τρεις ομάδες: η τούρκικη, η ρουμάνικη και η ελληνική με σκοπό να συναντιούνται μία φορά τη βδομάδα και να διαγωνίζονται μεταξύ τους. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι σε αυτόν τον αγώνα υπήρξαν επεισόδια που δεν έδειξαν οι κάμερες μεταξύ των ομάδων της Τουρκίας και της Ρουμανίας. Έτσι η τούρκικη εταιρεία «Acun Medya» αποφάσισε προκειμένου να αποφευχθούν νέα επεισόδια να μην συναντηθούν ξανά οι δύο αυτές ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο τα στελέχη της τούρκικης εταιρείας αποφάσισαν να συνεχίσουν τους αγώνες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αφού μάλιστα οι διαγωνιζόμενοι στο «Survivor» που γυρίζεται για λογαριασμό της γειτονικής μας χώρας είναι «All star», δηλαδή έμπειροι και… παλαίμαχοι του ριάλιτι. Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρω ότι στελέχη του ΣΚΑΪ προσπάθησαν να μεταπείσουν την τούρκικη εταιρεία παραγωγής θεωρώντας ότι με όσα γίνονται μεταξύ των δύο χωρών είναι καλύτερα να μην… τονίζεται η τούρκικη παρουσία στο ριάλιτι που προβάλλεται από το κανάλι του Φαλήρου.

Τα στελέχη όμως της «Acun Medya» αποφάσισαν πως θα το κάνουν, αλλά αλλιώς τα υπολόγιζαν και αλλιώς τους βγήκε ο αγώνας αφού η ελληνική ομάδα έχασε στον πόντο από την τούρκικη των «All star». Αξιοσημείωτο είναι ότι η προβολή του επεισοδίου στην Τουρκία δημιούργησε… εμπόλεμη κατάσταση στα social media με τους τούρκους τηλεθεατές να τα «χώνουν» άγρια βλέποντας την ελληνική ομάδα να «χτυπά» στα ίσα τους «All star» τους.  Το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος ο Acun Ilicali να διατάξει τη διακοπή του αγωνίσματος και να μην συναντηθούν ξανά οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο ώστε να αποφευχθεί τυχόν ήττα της τούρκικης ομάδας. Βέβαια είναι σαφές ότι θα μπορούσαν να κάνουν αγωνίσματα που θα παρείχαν… ευκολίες στην έμπειρη τούρκικη ομάδα αλλά τελικά ο τούρκος παραγωγός αποφάσισε να μην συνεχιστούν οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων.

Έτσι λοιπόν με την εντολή του τούρκου παραγωγού κόπηκαν οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων κάτι που έχει ικανοποιήσει αρκετά από τα στελέχη του ΣΚΑΪ που θέλουν όσο γίνεται, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, να μην… υπενθυμίζεται η τούρκικη παρουσία στο πρόγραμμά τους!

 Γρηγόρης Μελάς

newsit.gr

 

Back to top button