ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

ΑΣ Άργος Ορεστικό: Οι “παλιές” είναι ακόμα εδώ! (ανακοινώσεις)

Σύσσωμη η περσινή ομάδα του γυναικείου τμήματος, έδωσε το παρών στα καθιερωμένα ανά τακτά χρονικά διαστήματα “οικογενειακά διπλά” , γεγονός που αποτελεί ζωντανό παράδειγμα για το πόσο ισχυροί και διαχρονικοί είναι οι δεσμοί που αναπτύσσονται ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας! Η αγάπη για το άθλημα είναι το κίνητρο για να συνεχιστεί αυτή η παράδοση, με τον σύλλογο να έχει πάντα τις πόρτες του ανοιχτές γι’ αυτές τις αθλήτριες που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια!

Ευχαριστίες στον γιατρό Μάρκο Γουμενάκη

Ο ΑΣ Άργος Ορεστικό ευχαριστεί θερμά για ακόμη μια φορά τον γιατρό Μάρκο Γουμενάκη, για τον πλήρη και επιτυχημένο ιατρικό έλεγχο των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου μας, ενόψη του τουρνουά της ΕΚΑΣΔΥΜ Παμπαίδων-Πανκορασίδων. Οι μικροί μας αθλητές κρίθηκαν απόλυτα υγιείς και έτοιμοι να αγωνιστούν!

 

Ο Δωρόθεος Δατσιάδης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων

Ένας αθλητής γέννημα-θρέμα του συλλόγου μας, ο Δωρόθεος Δατσιάδης μας κάνει περήφανους με την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων , φορώντας την φανέλα του Α.Σ. Προμηθέας Πατρών , ενός συλλόγου που γράφει ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, υγεία και εκπλήρωση τόσο των προσωπικών του στόχων, όσο και των στόχων της ομάδας του!

ΑΣ Άργος Ορεστικό

 

Back to top button