ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

To διεθνές “Rally Greece Offroad 2018” τον επόμενο μήνα στην Καστοριά (πληροφορίες – συμμετοχές)

Ο διεθνής αγώνας οχημάτων “εκτός δρόμου 4×4” με την ονομασία RALLY GREECE OFFROAD πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά στηn περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Φέτος η έδρα της εκδήλωσης είναι η όμορφη πόλη της Καστοριάς από 17 έως 20 Μαΐου 2018.
Το RALLY GREECE OFFROAD έχει ως κύριο σκοπό τη προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό μέσω του μηχανοκίνητου αθλητισμού και την ανάδειξη της χώρας μας ως εναλλακτικό προορισμό για τη διεξαγωγή υψηλού επιπέδου διεθνών διοργανώσεων.
Οι αγωνιζόμενοι από Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Τουρκία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Κύπρο, προσδίδουν έντονο διεθνή χαρακτήρα στην εκδήλωση ενώ οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φύση και τους κατοίκους της Ελλάδας απολαμβάνοντας παράλληλα τη πατροπαράδοτη φιλοξενία.
Με σεβασμό στο περιβάλλον και με γνώμονα τη προστασία του οικοσυστήματος της Δυτικής Μακεδονίας, το RALLY GREECE OFFROAD λαμβάνει όλα εκείνα τα μέτρα και τις αδειοδοτήσεις που επιτρέπουν την αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου και οχημάτων με τη φύση.
Ο αγώνας πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Ε.Ο.Τ. τη Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και το Δήμο της Καστοριάς. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι ναυτιλιακές εταιρίες “MARE MANAGEMENT”, “G.MOUNDREAS & COMPANY S.A.”, η ασφαλιστική εταιρία “INTERAMERICAN” καθώς και τα πλοία “SUPERFAST FERRIES”.
Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του 6ου RALLY GREECE OFFROAD μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και της επίσημης σελίδας στο facebook. www.facebook.com/rallygreeceoffroad

Σας περιμένουμε όλους εκεί !

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του
6ο RALLY GREECE OFFROAD.
www.rallygreeceoffroad.gr

Οι μέχρι τώρα συμμετοχές:

Vaggelis Bersis and Kostas Exarchos with Suzuki Grand Vitara in the 6th year
Kyprianou George and Stergiou Ploutarchos, with a sophisticated Jeep Grand Cherokee
Sioutis Petros and Makris Kostas with Mitsubishi Pajero
Italians Marco and Claudia Petreni with Suzuki Samurai will compete for 3rd year
Giorgio Bertoni with his Mitsubishi L200 since 2013
Israeli competitor David Sprontz will race for 4th time
“HunGarian Baja Team” of Zoltan GARAMVOLGYI will be present for first time

 

 

Back to top button