ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Run Greece Καστοριά – Αναμένεται να λάβουν μέρος 3.400 δρομείς (βίντεο)

Οι εγγραφές για το Run Greece Καστοριά 2018 έχουν ξεκινήσει και μπορούν να γίνουν είτε στα γραφεία της ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, στην πόλη της Καστοριάς στην οδό Αγ. Αθανασίου 36 (ώρες λειτουργίας 09.00-16.00) τηλέφωνο 24670 23555, είτε ηλεκτρονικά  ΕΔΩ

Το Run Greece Καστοριά θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/5 και περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο, Αγώνες 5χλμ & 10χλμ και Παιδιών

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή την Τρίτη 08 Μαΐου 2018, στον βαθμό που τα όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι τη Δευτέρα 30 Απριλίου, εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Εγγραφές μετά τις 09 Μαΐου θα είναι δυνατές μόνο εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Η συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και τους στους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συμβολική συνδρομή 5 €

Οι μαθητές δημοτικού δωρεάν, επίσης δωρεάν, ενώ το 15% των μαθητών γυμνασίου (σε ομαδικές συμμετοχές)

Περισσότερα στο βίντεο από την κοινή συνέντευξη τύπου  του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Αδαμόπουλου, του Δημάρχου κ. Ανέστη Αγγελή, του προέδρου της ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας κ. Δημήτρη Σαρρή και του ειδικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κ. Θανάση Ράπτη.

https://youtu.be/L9_3PvcJ0SU

 

 

 

 

Back to top button