Καστοριά

Διαγωνισμός παραμυθιού: Ψηφίζουμε τον “Μικρούλη” του Καστοριανού του Στάθη Μασκαλίδη

Ψηφοφορία Διαγωνισμού Παραμυθιού

Το MAXMAG, η στήλη του Βιβλίου και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ οργάνωσαν Διαγωνισμό Παραμυθιού. Στείλατε τα κείμενά σας και τώρα ήρθε η κρίσιμη στιγμή. Οι «κάλπες» άνοιξαν και το κοινό μπορεί να ψηφίζει από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 29 Απριλίου στις 23:59.

Υπενθυμίζουμε ότι το δώρο για τον πρώτο νικητή είναι 12 πρόσφατα εκδομένα βιβλία ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει 3 βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο τρίτος νικητής θα κερδίσει 1 βιβλίο των εκδόσεων. Τους τίτλους των βιβλίων θα τους επιλέξουν οι νικητές του διαγωνισμού.

Κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας αν υπάρξουν υβριστικά σχόλια μεταξύ των συμμετεχόντων αυτοί θα ακυρωθούν χωρίς προειδοποίηση.

Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας του κοινού, τα 15 κείμενα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα εξεταστούν από 3μελή επιτροπή, αποτελούμενη από καταξιωμένους συγγραφείς:

– Ιωάννα Μπαμπέτα

– Κατερίνα Δημόκα

– Δημήτρη Μπογδάνο

Βρες όλα τα διηγήματα που πήραν μέρος στο διαγωνισμό εδώ.
Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας μας, έχει δικαίωμα από μια ψήφο ανά 24ωρο (βάση της διεύθυνσης IP που έχει). Απαγορεύονται ρητά ψήφοι που έρχονται από proxy ιστοσελίδες. Κάθε Κυριακή θα γίνεται εκκαθάριση των ψήφων

Διαβάστε το παραμύθι “Ο μικρούλης” του Στάθη Μασκαλίδη ΕΔΩ

Ψηφίστε (είναι το Νο 78) ΕΔΩ 

Μπορείτε να ψηφίζεται κάθε 24ωρο έως 29 Απριλίου.

 

 

 

Back to top button