Το Vinamorato σε συνεργασία με το Nautical HALL – Kastoria, σας προσκαλεί σε μια βραδιά αφιερωμένη στα κρασιά του κτήματος Γκόφα από τη Νεμέα. Επιλεγμένα κρασιά της οινοποιίας θα συνοδεύσουν ένα μενού ειδικά σχεδιασμένο από τον chef Κωνσταντίνο Τσόλα συνιδιοκτήτη της MTmenu Consulting Services.
Μαζί μας θα είναι ο οινοποιός Κωνσταντίνος Γκόφας, για να παρουσιάσει τα κρασιά του και να μας μιλήσει για τη δουλειά του.
ΜΕΝΟΥ
Βελουτέ σούπα από σπαράγγια, μπρουσκέτα παρμεζάνας και bacon.
ΜΥΘΙΚΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ, ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΦΑ τρύγος 2017. Οίνος λευκός ξηρός από τις ποικιλίες SAUVIGNON και ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ. Π.Γ.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Σαλάτα από baby σπανάκι, μανιτάρια, βινεγκρέτ βαλσάμικου, σερβιρισμένη σε ζελέ κονσομέ ντομάτας.
ΜΥΘΙΚΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΡΟΖΕ, ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΦΑ τρύγος 2017. Οίνος ροζέ ημίξηρος, από τις ποικιλίες ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ και SYRAH. Π.Γ.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Πουγκί μπρεζάολας με γέμιση μους τυριών και πέστο από σπανάκι.
ΝΕΜΕΑ ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΦΑ, τρύγος 2016. Οίνος ερυθρός ξηρός από την ποικιλία Αγιωργίτικο Π.Ο.Π. ΝΕΜΕΑ
Ρολό από φιλέτο μοσχαριού με γέμιση τυριού mimolette, σερβιρισμένο σε κρέμα ντομάτας αρωματισμένη με θυμάρι και γαρνιτούρα από πατάτες παριζιέν.
ROMEO & JULIET ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΦΑ, τρύγος 2012. Οίνος ερυθρός ξηρός από τις ποικιλίες ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ και CABERNET SAUVIGNON. Π.Γ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑ
Quenelle (κενέλ) σοκολάτας αρωματισμένη με μαντζουράνα σε κρέμα μπισκότου, με καραμελωμένες φράουλες.
VIN DE ZENNES ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΦΑ, τρύγος 2007. Οίνος φυσικώς γλυκύς από την ποικιλία ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ.
Για τους φίλους του VINAMORATO, έχουμε εξασφαλίσει το τελευταίο τεύχος (Νο 9), του περιοδικού GRAPE wine stories, το οποίο θα διανεμηθεί κατά τη διάρκεια της βραδιάς στους ενδιαφερόμενους.
Τιμή μενού κατ΄άτομο (με τα κρασιά): 34 ευρώ
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων (70 άτομα)
Κρατήσεις: τηλ. 6972 315057 / facebook: vinamorato / e-mail: [email protected]
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Στο Nautical Hall