Δυτική ΜακεδονίαΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου

Οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) πρόκειται να διεξαχθούν σε όλη τη χώρα την 

​​Κυριακή 22 Απριλίου 2018.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Εάν κατά τη λήξη της ψηφοφορίας έχουν προσέλθει ψηφοφόροι που δεν άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, η Εφορευτική Επιτροπή μπορεί με απόφασή της να παρατείνει ανάλογα τη λήξη της ψηφοφορίας.

Κάθε μέλος (τακτικό ή ομότιμο) μπορεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα μόνο στο Εκλογικό Τμήμα της Περιφέρειας στην οποία ασκεί την επαγγελματική του δραστηριότητα (ή του τόπου διαμονής του, προκειμένου για τα ομότιμα μέλη και τους ανέργους), επιδεικνύοντας στην Εφορευτική Επιτροπή έγγραφο με το οποίο να αποδεικνύεται η ταυτότητά του (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο υγείας).

Μέλη που είναι εγγεγραμμένα στον ειδικό κατάλογο μελών άγνωστης διεύθυνσης, μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα προσέλθουν, υποβάλλοντας στην Εφορευτική Επιτροπή τα ανάλογα δικαιολογητικά.

Όσα από τα μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. φέρονται ότι έχουν υπόλοιπο οφειλών, θα πρέπει είτε να το εξοφλήσουν καταβάλλοντας το αντίτιμό του την ημέρα της ψηφοφορίας στην Εφορευτική Επιτροπή (η οποία τους χορηγεί και σχετική απόδειξη είσπραξης), είτε να προσκομίσουν στην Εφορευτική το αποδεικτικό καταβολής των οφειλών τους από τα οποίο θα φαίνεται ότι καταβλήθηκε το ποσό οφειλής τους προς το ΓΕΩΤ.Ε.Ε..

Ο κάθε ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίσει για:

α) Διοικητικό Συμβούλιο ΓΕΩΤ.Ε.Ε.. Στην ψηφοφορία αυτή θα χρησιμοποιήσει τα ψηφοδέλτια και τους φακέλους που έχουν χρώμα λευκό. Μπορεί να ψηφίσει υποψηφίους όλων των κλάδων και μέχρι 5 γεωπόνους, 3 δασολόγους, 3 κτηνιάτρους, 3 γεωλόγους και 1 ιχθυολόγο.

β) Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος. Στην ψηφοφορία αυτή θα χρησιμοποιήσει τα ψηφοδέλτια και τους φακέλους χρώματος μπλε. Μπορεί να ψηφίσει υποψηφίους όλων των κλάδων και μέχρι 4 γεωπόνους, 2 δασολόγους, 2 κτηνιάτρους, 2 γεωλόγους και 1 ιχθυολόγο.

γ) Αντιπροσώπους των κλάδων στη Συνέλευση του Παραρτήματος και στη Γενική Συνέλευση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Εδώ θα χρησιμοποιήσει τα ψηφοδέλτια και τους φακέλους με ανοικτό πράσινο χρώμα. Ψηφίζει μόνο τους υποψηφίους αντιπροσώπους του κλάδου του (ο κλάδος αναγράφεται στην πάνω δεξιά γωνία του ψηφοδελτίου). Ο αριθμός των αντιπροσώπων που δικαιούται να ψηφίσει έχει οριστεί με απόφαση του Δ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ και θα βρίσκεται αναρτημένος σε κάθε Εκλογικό Τμήμα.

Τα Εκλογικά τμήματα που ορίστηκαν για τη διενέργεια των εκλογών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι τα εξής:

1. ΓΡΕΒΕΝΑ –Διεύθυνση Δασών Ν. Γρεβενών – Διοικητήριο – Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη – Ισόγειο γραφείο αρ. 211. (Γρεβενά Τ.Κ. 51100 , τηλ. 2462353400 , FAX 2462353383).

2. ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Αίθουσα αμφιθεάτρου Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς – Ισόγειο (Καστοριά  Τ.Κ. 52100 , τηλ. 2467350248 , FAX 2467087669).  

3. ΚΟΖΑΝΗ – Γραφεία ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας – Πανδώρας 2, 4ος όροφος  (Κοζάνη Τ.Κ. 50131, τηλ. 2461026443 , FAX 2461026710)

4. ΦΛΩΡΙΝΑ – Γραφεία Διεύθυνσης Δασών Ν. Φλώρινας – Διοικητήριο – Πτολεμαίων 1 (Φλώρινα Τ.Κ. 53100 , τηλ. 2385045757 εσωτ 0, FAX 2385025722).

​Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.
ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Παρ. Δυτ. Μακεδονίας
Θεόδωρος Γ. Σιόγκας

 

 

 

Back to top button