Η Ακαδημία του ΑΟ Κάστωρ στο τουρνουά στη Βέροια (βίντεο)

Ο ΑΟ Κάστωρ συμμετείχε στο  1ο Τουρνουά Κ4Κ που διοργάνωσε η τοπική ακαδημία της ΑΕ Ποντίων Βέροιας στη Ραχιά την Κυριακή 15-04-2018

Δύο νίκες και μια ήττα  για το κάθε τμήμα με τους μικρότερους να χάνουν στα πέναλτι .

ΑΟ Κάστωρ -Αχιλλέας Τριανδρίας 1-0

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τον Κάστωρ να έχει αρκετές τελικές, δυο δοκάρια και ένα άκυρο γκολ του Τσαγκάλη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Τζανίδης ύστερα από εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Πρωτόγερος Ι.

ΑΟ Κάστωρ- ΠΑΟΚ (Αετοί) 4-3

Ένα πολύ δυνατό παθιασμένο παιχνίδι με εκατέρωθεν φάσεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.Οι Αετοι άνοιξαν το σκόρ με εύστοχο χτύπημα φάουλ το οποίο ανταπέδωσε ο Πρωτόγερος Ι. με τον ίδιο τρόπο.Οι Αετοί ξαναμπήκαν μπροστά στο σκόρ με εντυπωσιακό δυνατό σουτ αλλά η ομαδική δουλειά και η πίεση του Κάστωρ έφερε το γκόλ με τον Πρωτόγερο Κ. και εν συνεχεία πέρασε  μπροστά στο σκόρ  με εύστοχο πέναλτι του Προδρομίδη,Ένα ακόμη όμορφο γκόλ με κεφαλιά πέτυχαν οι Αετοί ισοφαρίζοντας το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Αμέσως μετά την σέντρα στην τελευταία φάση του αγώνα  ο Κάστωρ κατάφερε να πετύχει με  δυνατό σουτ του Πρωτόγερου Κ. το γκόλ της νίκης.

ΑΟ Κάστωρ-Παπάφειο 1-1 

Δυναμικοί και ορεξάτοι οι μικροί και των δυο ομάδων με το Παπάφειο να προηγείται νωρίς και να έχει και ένα δοκάρι. Ο Κάστωρ κατάφερε να ισοφαρίσει με πανέμορφη κεφαλιά του Τέζια ύστερα από κόρνερ σε  1-1.Ύστερα από την διαδικασία των πέναλτι και την αστοχία του Κάστωρ το Παπάφειο κατάφερε να πάρει την νίκη.

 

 

 

 

shares