Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Η Καστοριανή Ευτυχία Ιωαννίδου δημιουργεί με πάθος και τρέλα μία χειροποίητη κολεξιόν από δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ

H πρώτη κολεξιόν της πρωτοεμφανιζόμενης σχεδιάστριας δερμάτινων αξεσουάρ Ευτυχίας Ιωαννίδου, κάτω από το brand Key Accessory, έχει όνομα “Color Pop” και είναι μία έκρηξη χρωμάτων!

Η σειρά αποτελείται από μοναδικές χειροποίητες δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ εξ ολοκλήρου κομμένα, επεξεργασμένα και ραμμένα στο χέρι, από την ίδια, για ανθρώπους που τους αρέσει να εξερευνούν και να ανακαλύπτουν!

Λίγα λόγια, πολλά συναισθήματα χωρούν σε μία τσάντα Color Pop, μία κολεξιόν η οποία ήρθε να μας αναταράξει σχεδιαστικά και να εγκατασταθεί στην ντουλάπα μας!

Με μία παιδική περιέργεια και προθυμία για πειραματισμό, μέσα από το brand Key Accessory και τα σχέδιά της, μας προτείνει τσάντες και αξεσουάρ σε εντυπωσιακά και πρωτότυπα μεγέθη, σε έντονους συνδυασμούς χρωμάτων που δημιουργούν μία σύνθεση της αισθητικής του pop art και του classic vintage.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στην πρώτη της κολεξιόν είναι τα ακανόνιστα color splashes επάνω στο δέρμα, που καθιστούν την κάθε δημιουργία μοναδική. Δεδομένου ότι η επεξεργασία του δέρματος γίνεται από την ίδια, μπορεί κάποιος να επιλέξει τον συνδυασμό χρωμάτων που του αρέσει κάνοντας την τσάντα του ακόμα πιο ιδιαίτερη και μοναδική. Χρώματα που σας γεμίζουν θετική ενέργεια, σχέδια που σας ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή, στιλ με ταυτότητα και άποψη.

Πώς προέκυψε η ιδέα;
«Πρωινός καφές, διαλέγω το δέρμα και ξεκινάω… Ξαφνικά, SPLASH! Όλα τα χρώματα ένα κουβάρι στο μυαλό μου, στα μάτια μου… παντού.! Έτσι και οι τσάντες μου… μια έκρηξη χρωμάτων! Color Pop είναι το όνομα της πρώτης μου κολεξιόν, γιατί το καλοκαίρι θέλει χρώμα και λίγη τρέλα!».

Γεννημένη στην Καστοριά και εμπνευσμένη από τη φύση, τα χρώματά της αλλά και την πλούσια παράδοση της Καστοριάς σε δερμάτινα αξεσουάρ, η Ευτυχία Ιωαννίδου αφήνει την προηγούμενη ζωή της ως φιλόλογος με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και βρίσκεται να σπουδάζει Σχέδιο και Κατασκευή Δερμάτινης Τσάντας και Αξεσουάρ στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Ασκαρδαμυκτί στην Αθήνα, όπου ξεδιπλώνει την καλλιτεχνική της ταυτότητα. Κάπου εδώ οι λεκτικές περιγραφές συναντούν υλοποιήσιμα όνειρα και παίρνουν μορφή μέσα από το brand Key Accessory και την πρώτη της κολεξιόν Color Pop.

Δείτε την κολεξιόν στο keyaccessory.com

 

 athensvoice.gr 

 

One Comment

  1. Ευτυχία μου μπράβο σου, που ακολούθησες και έκανες πράξη αυτό που αγαπάς.
    Καλή σου επιτυχία κορίτσι μου.
    Το Άργος βγάζει ταλέντα.

Back to top button