Αθλητικά

Ανεπιθύμητος στην εθνική Σουηδίας ο Ιμπραϊμοβιτς

«Θα πάω σίγουρα στη Ρωσία, τι Μουντιάλ θα ήταν χωρίς εμένα;», αναρωτήθηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης, που παραχώρησε το κανάλι των ΗΠΑ, «ABC», όπου υπαινίχθηκε ότι η απόφαση να επιστρέψει στην εθνική, εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνον.

Μία συνέντευξη που προκάλεσε αντιδράσεις. Ο τερματοφύλακας της Γκινγκάμπ και δεύτερος τερματοφύλακας της Σουηδίας, Καρλ Γιόχαν Γιόνσον είπε μιλώντας σε γαλλική εφημερίδα: «Δεν έχω ιδέα αν θα κληθεί ή όχι, θα εξαρτηθεί από τον προπονητή, αλλά εμείς προκριθήκαμε χωρίς αυτόν».

 Μάλιστα άφησε υπονοούμενα ότι ο «Ιμπρα» δεν θα ήταν ευπρόσδεκτος στα αποδυτήρια. «Είναι ένας εγωιστής, ένας ατομιστής ως άνθρωπος και ως παίκτης. Εμείς αντίθετα είμαστε μια ομάδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν κληθεί θα παίξει καλά, αλλά θα πρέπει να αλλάξει εντελώς το παιχνίδι μας, γιατί τα πάντα θα πρέπει να υποτάσσονται σ ‘αυτόν και στο παιχνίδι του. Ισως, θα μας άξιζε να πάμε στην Ρωσία χωρίς αυτόν, με ένα καλά καθορισμένο σύστημα. Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ο προπονητής θέλει να αλλάξει τα πάντα και πάλι», πρόσθεσε ο Γιόνσον.

ΑΠΕ

Back to top button