ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Oι θρυλικοί Charms καλεσμένοι του Καστοριανού D.J. Λάμπρου Παπαλάμπρου (βίντεο)

Επιστροφή στα 60’s με τους θρυλικούς Charms!

Με την αιώνια εφηβική διάθεση και ενέργεια, οι θρυλικοί Charms θα ξαναζωντανέψουν τα αυθεντικά parties των sixties με τους ξέφρενους ρυθμούς και τη ρομαντική ατμόσφαιρα, στο Lost n’ Found στο Μεταξουργείο!
Oι Charms αποτελούν μια από τις ιστορικές μπάντες του ελληνικού ποπ ροκ της δεκαετίας του ’60. Ιδρύθηκαν το 1964 και κυκλοφόρησαν αρκετούς δίσκους 45 στροφών (single) και 3 LP. Τα τραγούδια τους φιγουράρισαν στις πρώτες θέσεις των charts της εποχής για εβδομάδες. Οι δίσκοι τους ανατυπώθηκαν πολλές φορές ενώ τα τραγούδια τους έχουν συμπεριληφθεί στις σημαντικότερες συλλογές του ελληνικού ροκ. Μερικές από τις σπουδαιότερες επιτυχίες τους είναι τα τραγούδια: ”Τρελοκόριτσο” , ” Έλα πάλι Έλα” , ” Έξω από τον Κόσμο” , ”Γλυκιά Αγαπημένη” , ”Χωρίς εσένα” κ.α.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ!
Ύστερα από 42 ολόκληρα χρόνια, το Δεκέμβριο του 2012, οι Charms, εμφανίστηκαν ξανά μαζί στη σκηνή παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το ‘ Rock Back the 60’s Concert ‘,  μια συναυλία με γνωστά pop rock και rock n’ roll ακούσματα, και φυσικά τις διασημότερες επιτυχίες τους που σφράγισαν μια ολόκληρη εποχή. Στόχος ήταν να γίνει μια μουσική αναδρομή στην εποχή που νοσταλγούν οι μεγαλύτεροι και αγαπούν με πάθος οι νεότεροι, αλλά και να δείξουμε ότι η μουσική δεν έχει ηλικία, αντίθετα μένει για πάντα ζωντανή μέσα από τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις που προκαλεί. Έκτοτε και μέχρι σήμερα το group έχει κάνει ένα εντυπωσιακό comeback μέσα από 30 επιτυχημένες συναυλίες σε επιλεγμένους χώρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
ΟΙ CHARMS ΣΗΜΕΡΑ
To σημερινό group απαρτίζεται από τα ιδρυτικά μέλη Γιώργο Στρατή (drums – κρουστά), Τέρη Ιερεμία (πλήκτρα – τραγούδι), Κώστα Νικολόπουλο (κιθάρα) και το νέο μέλος Γιάννη Σαρόγλου (μπάσο – τραγούδι) που αντικαθιστά τον αξέχαστο Μάικ Ροζάκη ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2009.
Πριν και μετά την συναυλία των Charms στα πικάπ του Lost n’ Found ο DJ Mr.Genie.
O DJ Mr.Genie (Λάμπρος Παπαλάμπρος) είναι ένας από τους σημαντικότερους συλλέκτες του είδους του (garage rock, psych, beat ) στην χώρας μας. Τα Dj Set του αποτελούνται αποκλειστικά από αυθεντικούς δίσκους βινυλίου (First Pressing) 45 στροφών της δεκαετίας του ’60. Έχει εμφανιστεί σε αρκετές πόλης ανά την Ελλάδα αλλά και του εξωτερικού.
Lost n’ Found  
Κεραμεικού 53,  Μεταξουργείο
Σάββατο 5 Μαΐου στις 22:00
Είσοδος 7€
Τηλ. κρατήσεων: 210 524 6564

https://www.youtube.com/watch?v=xLXIMPdLf4c

 

 

Back to top button