Μουσική εκδήλωση των τεσσάρων Λυκείων της Καστοριάς

Κάθε σχολείο είναι ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού όπου πέρα από το γνωστικό κομμάτι πρέπει να καλλιεργούνται κοινωνικές δεξιότητες όπως η ενσυναίσθηση και η αλληλεγγύη. Δείγμα πολιτισμού σε κάθε κοινωνία αποτελεί και η στάση που αυτή επιδεικνύει στα πιο αδύναμα μέλη της. Κινούμενοι σε αυτό το πλαίσιο και συναισθανόμενοι τις ανάγκες που υπάρχουν, τα 4 Λύκεια της πόλης (1ο,2ο,3ο ΓΕΛ και ΕΠΑ.Λ Καστοριάς) διοργανώνουν

Μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου -Τράπεζας τροφίμων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς , στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΓΕΛ, το Σάββατο 5 Μαϊου  και ώρα 18:30.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων και προϊόντων μακράς διαρκείας για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσικά θέματα και τραγούδια που διάλεξαν, παίζουν και ερμηνεύουν μαθητές και των τεσσάρων Λυκείων της πόλης μας. Η παρουσία και η συνδρομή σας θα συμβάλλει ουσιαστικά στην υλοποίηση αυτού του στόχου, δίνοντας παράλληλα ένα μήνυμα ελπίδας, αγάπης και προσφοράς.

 

 

 

shares