Διανομή νωπού κρέατος στους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού

Ο Δήμος Καστοριάς, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) την Πέμπτη 26-04-2018 και ώρα  8:30 π.μ. έως 12:00 π.μ θα διανείμει νωπό κρέας για τους ωφελούμενους του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει να παραλαμβάνουν τα προϊόντα του ΤΕΒΑ από τον Δήμο Καστοριάς.

Οι Δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ.

Η διανομή κρέατος θα πραγματοποιηθεί στο ΔΗΝΑΚ.

Στο Άργος Ορεστικό:

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ως εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης που έχει συσταθεί στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, συμμετέχει στη διανομή νωπών κρεάτων (χοιρινό-μοσχάρι) σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 στον χώρο του ΔΗΝΑΚ στην Καστοριά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Οι δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ και αναμένεται να λάβουν σχετικό ενημερωτικό μήνυμα στο τηλέφωνό τους. Θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ποσότητα ειδών που τους αναλογεί έχοντας ως αποδεικτικό τον Α.Μ.Κ.Α. τους (με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας Α.Μ.Κ.Α. ή του αντιγράφου της αίτησης εγγραφής τους στο Πρόγραμμα).

 

 

 

shares