ΑθλητικάΚαστοριά

Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Βέροιας

Το Σαββατοκύριακο 21-22/4/2018 πραγματοποιήθηκε στην Βέροια το 11ο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Συμμετείχαν 169 αθλητές και αθλήτριες από 44 ομάδες από όλη την Ελλάδα, το επίπεδο των αγώνων σε κάθε κατηγορία ήταν υψηλό καθώς αγωνίστηκαν ορισμένα από τα δυνατά ονόματα των νεαρών ηλικιών.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”  ταξίδεψε στην Βέροια με πέντε αθλητές και  μια αθλήτρια, αναλυτικότερα:

Στην κατηγορία τον Παίδων συμμετείχε ο Μοσχακής Νικόλαος και ο Παναγιώτου Σπύρος. Ο έμπειρος Μοσχάκης παίζοντας ωραίο πινγκ-πονγκ κατέκτησε την 18η θέση στην κατηγορία του όπου αποτελεί την καλύτερη επίδοση για τον ίδιο στα φετινά πανελλήνια πρωταθλήματα όπου συμμετείχε.

Στους Παμπαίδες συμμετείχε ο Βράκας Κωνσταντίνος,  στις Παγκορασίδες η Πληκαδίτη Θεοδώρα και οι δυο συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες δείχνοντας ότι έχουν πολλές δυνατότητες για το μέλλον. Στην κατηγορία των μίνι-παμπαίδων συμμετείχε ο Τοκατλίδης Φώτης κατακτώντας την 9η θέση και ο Ισαακίδης Κωνσταντίνος ο οποίος «έκλεψε» τις εντυπώσεις καθώς αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε αγώνες και κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία του.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τους νεαρούς αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς είναι στις 5/5/2018 στο”15ο Τουρνουά  Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης” όπου θα διοργανώσει ο Σ.Ε.Α Κοζάνης και αναμένετε να συμμετάσχουν πολλοί Καστοριανοί αθλητές εκ των οποίων οι περισσότεροι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε αγώνες.

 

 

 

Back to top button