Καστοριά

Η ομιλία της Μαρίας Αντωνίου στην Ολομέλεια της Βουλής

 

Η σημερινή ομιλία της Μαρίας Αντωνίου στην Ολομέλεια της Βουλής για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ σε ιδιώτες

Σήμερα, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που προεκλογικά υποσχόταν. Όχι μόνο πωλεί, τα φιλέτα της ΔΕΗ, αλλά το κάνει και με τέτοιο τρόπο που ζημιώνει τόσο τη ΔΕΗ, όσο και το δημόσιο συμφέρον, πριμοδοτώντας μάλιστα τους υποψήφιους ιδιώτες επενδυτές, αυτούς που κάποτε αποκαλούσε αετονύχηδες και μαυραγορίτες.

Τελικά η προεκλογική υπόσχεση για μη πώληση της ΔΕΗ ήταν ακόμα μία αυταπάτη, ήταν λάθος υπόσχεση, ή μήπως τελικά ήταν ακόμα μία “πολιτική αλητεία” και εξαπάτηση του ελληνικού λαού και των εργαζομένων της ΔΕΗ, απλά και μόνο για να υφαρπάξατε την ψήφο τους;

Στο νομοσχέδιο δεν υπάρχει κανένα αντισταθμιστικό όφελος για τις τοπικές κοινωνίες, κανένα όφελος για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστροφικό τους σχέδιο, πουλώντας τα φιλέτα της ΔΕΗ. Και τη ΔΕΗ καταστρέφουν και φθηνότερο ρεύμα δε θα δούμε ποτέ οι έλληνες πολίτες.

Δυστυχώς και σε αυτήν την περίπτωση το λογαριασμό της πολιτικής τους ανικανότητας και των μετεκλογικών τους κυβιστήσεων θα κληθεί να τον πληρώσει ο ελληνικός λαός. Ευτυχώς όχι για πολύ καιρό ακόμη.

Back to top button