Καστοριά

Καστοριά: Τουαλέτες Λαϊκής Αγοράς – Μία εικόνα χίλιες λέξεις! (φωτογραφίες)

20180420_132619-888x500.jpg

Με νερά που αναδύουν και δυσάρεστες οσμές, είναι «πλημμυρισμένος» ο χώρος περιμετρικά από τις δημοτικές τουαλέτες της λαϊκής αγοράς, νερά, τα οποία έχουν καταλάβει το πεζοδρόμιο και την στάση των Αστικών Λεωφορείων, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες μας.

Αλλά και το κτίριο των τουαλετών, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, είναι σε απαράδεκτη κατάσταση. Εσωτερικά, πέρα απο την όχι και τόσο καλή εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος, το νερό από το καζανάκι της ανδρικής τουαλέτας, τρέχει ασταμάτητα, ενώ εξωτερικά το κτίριο παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης. Το πόμολο από την πόρτα της έτερης, κλειδωμένης, τουαλέτας λείπει, ο τοίχος ξεφλουδισμένος και μέσα στην υγρασία, τα φυτρωμένα δε χόρτα, να αναπτύσσονται και να αγκαλιάζουν το κτίριο.

Μιά εικόνα γενικά ντροπής, αλλά και μιά κατάσταση που εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία, σ’ έναν χώρο, όπου, κάθε Τετάρτη πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά, χρησιμοποιείται, ως πάρκινγκ αλλά και βρίσκεται ακριβώς μπροστά, η στάση των Αστικών Λεωφορείων, επί της κεντρικότατης, Λεωφ. των Κύκνων.

Νομίζουμε κύριοι του Δήμου, ότι θα πρέπει άμεσα να μεριμνήσετε για την αποκατάσταση των όποιων υδραυλικών & αποχετευτικών προβλημάτων, την καλύτερη καθαριότητα στο εσωτερικό του χώρου αλλά και στον ευπρεπισμό εξωτερικά του κτιρίου, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου.

Στέργιος Γ. Ιατρού

20180420_132648-888x500.jpg

20180420_132744-888x500.jpg

Περισσότερα στο fonikastorias.gr

 

 

 

Back to top button