Η Βασιλική Μαλέα απαντά στον Θέμη Δημητρακόπουλο

Τον μνημονιοσκίστη, υπερευαίσθητο, αριστερό Δ. τον νανουρίζουν τα ουρλιαχτά των χιλιάδων νεόπτωχων και το απελπισμένο βογγητό των παραπλανημένων συνταξιούχων, αλλά του χαλάει την ευδαιμονία η “βάρβαρη” κατά τα λεγόμενα του γουνοποιία και οι χιλιάδες ακρίτες εργάτες και επιχειρηματίες που πληρώνουν αδρά την καλοζωισμένη φιλοσοφία του. Και ως ύψιστος αξιολογητής κρίνει και τους δασκάλους, γιατί όπως φαίνεται δε διδάσκουν αριστερίστικες ιδεοληψίες και μισαλλοδοξία, μα πορεύονται με την κοινή λογική που καταδεικνύεται καθημερινά πως τη στερούνται αυτός και πολλοί ομοϊδεάτες του.
Το να συνεισφέρει ο κλάδος της γουνοποιίας στον κρατικό κορβανά και να ζουν αυτοί και οι μετακλητοί φίλοι τους ωραία, είναι θεμιτό και ηθικό.
Ο «ιδεολόγος» βάζει με μια περιοχή που έχει προσφέρει τα μέγιστα σε αγώνες για την πατρίδα τόσο στα πεδία των μαχών όσο και στην καθημερινή βιοπάλη. Δεν περιμέναμε και περισσότερα.
Περιμένουμε όμως την έμπρακτη στήριξη και τη σαφή θέση του τομέα γούνας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

2 σχόλια

  1. …ε να μην εκμεταλλευτουμε την ευκαιρεια να εκφρασουμε το αντισυριζα μενος μας και στη συνεχεια το αντιαριστερο μας εαυτο…τι να πω σας εδωσε πασες καλες ο αλεξης ….ενω θα επρεπε καποιοι να αναζητουν κρυψωνες….

  2. Που είσαι Βασίλη Ραφαηλίδη…..

shares