ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Οι “Vodka Juniors” για πρώτη φορά στην Καστοριά

Μαζί τους και οι Souza Banda

Οι Vodka Juniors με το νέο δίσκο φωτιά “Warrior Anthems” ξεκινάνε την ευρωπαϊκή τους περιοδεία με 4 ντόπ(ι)α live πάρτι κάνοντας στάση για πρώτη φορά και στην Καστοριά. Ας το ονομάσουμε Warrior Antems Release Tour leg II – the West Coast parade.

Το “Warrior Anthems” έχει ήδη αποσπάσει φοβερές κριτικές από τον κόσμο ενώ η μετενσάρκωση του στις πρώτες μεγάλες συναυλίες παρουσίασης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Λάρισα, σημαδεύτηκε από sold outs, επικές βραδιές και ξέφρενα live για τα οποία η μπάντα είχε ήδη αποκτήσει μοναδική φήμη. Το “Warrior Anthems” show επισφραγίζει όλα αυτά και δίνει το έναυσμα για την νέα εποχή.

o Warrior Antems Release Tour leg II – the West Coast parade θα κλείσει με τους VJ για πρώτη φορά στην Καστοριά. 18 χρόνια και εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μετά, επιτέλους φτάνουν στην Καστοριά και συγκεκριμένα στο Prague Live Stage μαζί με Souza Banda λίγο πριν περάσουν τα σύνορα για 3 βδομάδες σε Νοτιοανατολική Ευρώπη. Καλά ξεμπερδέματα…

Διοργάνωση: Rock Overdose
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Έναρξη 21:00
Προπώληση 8€ στα παρακάτω σημεία:
– Δισκάδικο ΜΕΛΩΔΙΑ
– PRAGUE LIVE STAGE
– Bar EL GATO NEGRO
και μέσω internet: https://www.viva.gr
Το εισιτήριο στην είσοδο θα κοστίζει 10€
Θα ακολουθήσει After Party στο EL GATO NEGRO (Μητροπόλεως 41)

Ακολουθούν κάποια live reports από την εμφάνιση της μπάντας στο Gagarin:

“Εμφατικό sold-out και αστείρευτο κέφι στο Gagarin, για μια παρέα που κατέλυσε κάθε κανόνα του εγχώριου μουσικού marketing και βρίσκει συνέχεια τον τρόπο να φρεσκάρει το ελληνικότροπο νεο-πανκ της…”
– Avopolis.gr

“…δεν έχω δει τέτοια μανιώδη τρέλα από κόσμο σε συναυλία, χωρίς καμία μα καμία δόση υπερβολής. Παίζοντας στην έδρα τους, στον χώρο για τον οποίο μοιάζει να γεννήθηκαν και αυτός να χτίστηκε για να τους φιλοξενεί, οι VODKA JUNIORS μας έδωσαν τα μυαλά στο πιάτο, με ένα σετ που διήρκησε 2 ώρες κι όμως ήταν τόσο γεμάτο…”
– I-Jukebox.gr

“Ευρισκόμενοι επί δίωρου… στη σκηνή του Gagarin επιβεβαίωσαν την εξαιρετική τους συναυλιακή φήμη που τουλάχιστον εν Αθήναις, μεταφράζεται σε μεγαλειώδη sold outs…”
– Rockway.gr

“…και οι Vodka Juniors είναι masters στο live performance τους και αυτό είναι που με έκανε να αρχίσω να τους παρακολουθώ τόσο φανατικά. Έτσι λοιπόν και αυτό το Σάββατο το live ήταν εκρηκτικό..”
– Mudtimes.gr

 

 

Back to top button