Κόσμος

Τέταρτη και… καθοριστική σύλληψη για το διπλό φονικό στην Λευκωσία! Οδεύει προς εξιχνίαση η υπόθεση

– Σε τέταρτη σύλληψη προχώρησαν οι κυπριακές Αρχές για το άγριο έγκλημα στην Λευκωσία – Γιατί θεωρούν πως ο 22χρονος που βρίσκεται πλέον στα χέρια τους, μπορεί να “ξεκλειδώσει” την υπόθεση – Η εμπλοκή του με ναρκωτικά και το “άγνωστο” παρελθόν του – Χαμός χθες στο δικαστήριο όπου παρουσιάστηκαν οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες – “Δείχνουν” ο ένας τον άλλον τα δύο αδέλφια! Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε Κύπρο και Ελλάδα. Η κυπριακή Αστυνομία προχώρησε σε νέα σύλληψη για την άγρια, διπλή δολοφονία στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σε σχέση με το διπλό φονικό του Στροβόλου, του καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου, που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 22 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας μέσω Twitter

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 22 ετών, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση διπλού φόνου, που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου, 2018, στη Λευκωσία. Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση ακόμη τρία πρόσωπα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sigmalive, ο 22χρονος δεν απασχόλησε την Αστυνομία στον παρελθόν. Ωστόσο πηγές σημειώνουν ότι πρόκειται για άτομο που εμπλέκεται με τα ναρκωτικά.

Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον νεαρό το βράδυ του Σαββάτου 28.04.2018 και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για να ζητηθεί διάταγμα προσωποκράτησης του.

Οι τρεις πρώτες συλλήψεις για το φονικό στην Λευκωσία

Όπως σας έχει ενημερώσει από χθες το newsit.gr, oι κυπριακές Αρχές είχαν προχωρήσει ήδη σε τρεις συλλήψεις. Συγκεκριμένα έχουν συλληφθεί:

– Ένας 33χρονος, τον οποίο ήδη ο 15χρονος γιος του ζευγαριού αναγνώρισε ως τον άνδρα που μπήκε στο δωμάτιό του και του είπε πως σκότωσε τους γονείς του

– Ο 23χρονος αδελφός του.

– η 21χρονη σύντροφος του πρώτου συλληφθέντα.

Λευκωσία: Τα δύο αδέρφια… αλληλοκαρφώνονται!

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέττο Κουμέττου, ο οποίος προΐσταται της ανακριτικής ομάδας και παρουσίασε τους υπόπτους στο δικαστήριο, ο 33χρονος, στην κατάθεση που έδωσε προχθές κατονόμασε τον ετεροθαλή αδελφό του, 23 ετών, ως το πρόσωπο που μπήκε στο σπίτι του ζεύγους και διέπραξε τη δολοφονία.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως όταν ο 23χρονος τού άνοιξε την πόρτα της κουζίνας, μετά που οδήγησαν εκεί το παιδί υπό την απειλή μαχαιριού για να τους δώσει τα κλειδιά, αυτός του είπε «εμασιαίρωσα τζιαι τους δύο».

Αντίθετα, ο 23χρονος κατονομάζει ως δολοφόνο τον 33χρονο και κατ’ επέκταση ως το πρόσωπο που βρισκόταν εντός του σπιτιού. Ειδικότερα, ανέφερε προφορικά ότι ο 33χρονος ήταν αυτός που σκότωσε και περαιτέρω έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. Γραπτή κατάθεση δεν του λήφθηκε ακόμα, πράγμα που αναμενόταν να γίνει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι το παιδί έχει αναγνωρίσει ήδη σε παράταξη τον 33χρονο ως το πρόσωπο που τον πήρε από το κρεβάτι του και τον οδήγησε στην κουζίνα, ενώ όταν η πόρτα άνοιξε είδε να περιμένει απ’ έξω άλλο πρόσωπο που είχε καλυμμένο το πρόσωπο με κουκούλα.

Η κουκούλα αυτή, όπως ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου ο κ. Κουμέττος, ήταν τύπου Μπομπ Μάρλεϊ.

Με πληροφορίες από: newsit.com.cysigmalive.compolitis.com.cy

newsit.gr

Back to top button