ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η Μαρία Αντωνίου στην Έκθεση Γούνας και στο Gala

Στα eγκαίνια της 43ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, παρευρέθηκε χθες η Μαρία Αντωνίου εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και υπενθυμίζοντας τις πολλές, σημαντικές και αναζωογονητικές ενέργειες που έκανε η ΝΔ διαχρονικά για την στήριξη του κλάδου της γουνοποιίας.

Κύρια Σημεία Χαιρετισμού

Γούνα και Καστοριά είναι στοιχεία συνυφασμένα μεταξύ τους. Όπως συνυφασμένα για εμάς στη Νέα Δημοκρατία είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία, η εργατικότητα, η παραγωγικότητα, η καινοτομία η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα.

Χαιρετίζω την πίστη των Γουνοποιών για ένα καλύτερο μέλλον και τιμώ το πείσμα και τις προσπάθειές τους. Και γνωρίζω ένα πράγμα. Ότι αξίζουμε καλύτερα και θα πάμε πολύ καλύτερα.

Και μάλιστα πολύ σύντομα, όταν έννοιες όπως πίστη, αλήθεια, ασφάλεια, επενδύσεις, δουλειά, θα αποκτήσουν ξανά νόημα. Και στην πατρίδα μας.  Και  σε αυτήν ακριβώς εδώ την γωνιά της Μακεδονίας μας.

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και εξίσου πολλές και θερμές ευχές για καλή επιτυχία και καλές δουλειές στους Εκθέτες, αλλά και σε όλους τους γουνοποιούς της περιοχής.

Το βράδυ παρευρέθηκε στο εντυπωσιακό Fashion Gala και δήλωσε ενθουσιασμένη και εντυπωσιασμένη:

Η Τέχνη της Γούνας, αιώνες τώρα, μεγαλουργεί σε αυτή τη γωνιά της χώρας μας, προσφέροντας με την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφειά της τα μέγιστα, τόσο στην τοπική όσο και στην εθνική μας οικονομία.

Ένα μεγάλο μπράβο στους Kαστοριανούς δημιουργούς που μας παρουσίασαν δημιουργίες και σχέδια υψηλής ποιότητας και αισθητικής, πραγματικά κομψοτεχνήματα και πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές”.

 

 

 

Back to top button