ΓούναΚαστοριά

Πρόταση “σοκ” της Αγνής Κανδύλη προς τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς (βίντεο)

Για όλους και για όλα μίλησε η Αγνή Κανδύλη μέσα από το Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας στον Αντώνη Παραρά 

Η κ. Κανδύλη αναφέρθηκε αναλυτικά στην πετυχημένη 43η Έκθεση Γούνας, μίλησε για την Ν.Δ την υποψηφιότητα της και την στήριξη χρόνια τώρα του κόμματος προς τον κλάδο, αναφέρθηκε αναλυτικά στην περιφέρεια και στις μεγάλες αστοχίες Καρυπίδη, κάνοντας και πρόταση έκπληξη προς την Διοίκηση του Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς “Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ” σε σχέση με τους προσκεκλημένους στο GALA (για το 2019).

Μετά την “παρέλαση” πολιτικών και πολιτικάντηδων, αλλά και τα παρατράγουδα και τις αποχωρίσεις για λόγους πρωτοκόλλου πριν την εκδήλωση, η κ. Κανδύλη ανέφερε ότι “Εδώ δεν είμαστε στο Μπάκιχαμ και στα παλάτια, εδώ είναι μια γιορτή για τους εμπόρους της γούνας” και πρότεινε την επόμενη διοργάνωση οι πολιτικοί, οι αυτοδιοικητικοί, οι υποψήφιοι να πληρώνουν την είσοδό τους, για να δούμε τότε πόσοι θα έρθουν!

 

 

One Comment

  1. Άλλο κόμμα κυβερνούσε τόσα χρόνια; Άλλα ονόματα ακουγόταν όλα αυτά τα χρόνια σε θέσεις δημάρχων, συμβούλων κτλ; Πραγματικά απορώ…Πληρώστε ό,τι θέλετε στα gala που βρίσκεστε μεταξύ σας…τον άλλο λογαριασμό, τον μεγάλο που έρχεται και θα σας τον ζητήσει ο κοσμάκης να δω πως θα τον πληρώσετε.

Back to top button