Καστοριά

Τριαντάφυλλος Τοκατλίδης: Ο γιατρός του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Καστοριάς (φωτο – βίντεο)

Σήμερα στο γραφείο του δημάρχου υπεγράφη η Σύμβαση Εργασίας  μεταξύ του Δήμου Καστοριάς και του γιατρού κ. Τριαντάφυλλου Τοκατλίδη Ειδικού Παθολόγου, που θα καλύψει τις ανάγκες του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Καστοριάς.

 

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής, ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Στεργιόπουλος, ο κ. Ηλίας Κανέλλος Καρδιολόγος Παν. Υπ. ΑΧΕΠΑ – Επιστημονικός Δ/ντής Επιδημιολογικού Κέντρου Δ. Καστοριάς και ο κ. Τριαντάφυλλος Τοκατλίδης Ειδικός Παθολόγος.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης, της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας αλλά και ευαισθητοποίησης που χαρακτηρίζει τον Δήμο μας προχωρά έμπρακτα στην λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου με σκοπό την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στις ομάδες που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση με κοινωνικά και εργασιακά προβλήματα όπως την αύξηση της ανεργίας και την μείωση των πόρων διαβίωσης. Σκοπός λοιπόν του Κοινωνικού Ιατρείου είναι να καλύψει ανάγκες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ευπαθών ομάδων, όπως ανασφάλιστων και άπορων κατοίκων και δημοτών.

Το Κοινωνικό Ιατρείο στεγάζεται στην Δ/νση Παλαιολόγου 1 και Βιτσίου γωνία (παραπλεύρως του 2ου Δημοτικού Σχολείου, περιοχή Αγίου Μηνά),θα λειτουργεί για τους δικαιούχους καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 – 15:00, κατόπιν ραντεβού, τηλέφωνο επικοινωνίας 2467021028.

Αναλυτική ενημέρωση για την ίδρυση και τη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου στο βίντεο:

https://youtu.be/QvJtH_K6Rlo

 

 

 

Back to top button