Μοσχαράκι κοκκινιστό με κουσκουσάκι από την Ελεάννα Βλαχοπούλου
ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό μοσχαράκι σε μέτριες μπουκιές
1 κρεμμύδι τριμμένο
4 κουτ σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
250 γρ χυμό ντομάτας
1/2 κουτ σουπας ξύδι
1/2 κουτ γλυκου ζάχαρη
Αλάτι πιπέρι
1/2 κύβο κρέατος διαλυμένο σε 1 κουπα ζεστο νερό
1 κουπα κουσκουσάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το ελαιολάδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα να κάψει και περνάμε το κρέας απο όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και να μαραίνουμε. Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, το ξύδι, την ζάχαρη,το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρεύουμε το φαγητο μας για περίπου 2 ώρες είτε μέχρι να μαλακώσει πολυ το κρέας μας και να πήξει η σάλτσα. Κατόπιν προσθέτουμε τον ζωμό κρέατος και το κουσκουσάκι , υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί επιπλέον νερό να ρίξετε παντα ζεστό. Συνεχίζουμε το βράσιμο για 10 λεπτα ακόμη μεχρι μα φουσκώσει το κουσκουσάκι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ