ΑθλητικάΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Ήττα της Καστοριάς στον επαναληπτικό με την Καρδίτσα 53-69 (σειρά φωτογραφιών – βίντεο όλος ο αγώνας)

Η Καστοριά έχασε κάθε ελπίδα να βρεθεί στα πλέι οφς, με το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στο Ψυχικό να είναι για αυτή διαδικαστικό

Αναφορικά με το παιχνίδι, η Καρδίτσα πήρε από το ξεκίνημα το προβάδισμα, με τον Μπένα να ισοφαρίζει για πρώτη και τελευταία φορά στο παιχνίδι σε 14-14 στο 8΄, και το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει με 16-21 με τρίποντο του Αμπαρά. Με τρίποντο του ίδιου ξεκίνησε το δεύτερο δεκάλεπτο, με την διαφορά να φτάνει και στο +10 (16-26), με την είσοδο του Κυριακόπουλου να συμμαζεύει την κατάσταση, επιτρέποντας στην Καστοριά να τρέξει ένα σερί 7-0, και να μειώσει σε 23-26 με προσπάθεια του Κακλαμάνου στο 14′. Από εκεί και πέρα ο Ψαρόπουλος ήταν αυτός που ανέλαβε δράση, και με 9 πόντους επέτρεψε στους Θεσσαλούς να προσπεράσουν με 29-43, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Γιάννη Τζήμα ελέγχοντας τον ρυθμό ανέβασε την διαφορά και στο +19 (31-50) στο 24΄με σουτ του Θέου, με τον ίδιο παίκτη να ολοκληρώνει το παιχνίδι με κάρφωμα, για το θριαμβευτικό 53-69 για την ομάδα του.

basketa.gr

Αγώνας ξεκινάει μετά το 0:14′ 

 

Back to top button