ΚαστοριάΠροκηρύξεις

ΚΕΚ Δήμου Καστοριάς: «Κατάρτιση σε βασικές δεξιότητες χρήσης Η/Υ και πιστοποίηση» (β’ κύκλος)

 

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης  της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς, θα υλοποιήσει δεύτερο κύκλο του προγράμματος τηλεκατάρτισης με τίτλο «Κατάρτιση σε βασικές δεξιότητες χρήσης Η/Υ και πιστοποίηση». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη κάποια εξοικείωση με τους Η/Υ και επιθυμούν να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να συμμετάσχουν σε εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικού χρήσης Η/Υ σε βασικό επίπεδο (τρεις ενότητες: επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, Internet), αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με την χρήση πλατφόρμας τηλεκατάρτισης την οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιούν είτε στην αίθουσα Η/Υ του Κ.Ε.Κ. είτε από τον προσωπικό του χώρο και παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν πρόγραμμα προσομοίωσης των εξετάσεων πιστοποίησης με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία τους.

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν συνολικά 23 εκπαιδευόμενοι. Η ένταξη στο πρόγραμμα γίνεται με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης εγγραφής.

Κάθε εκπαιδευόμενος για την συμμετοχή στο πρόγραμμα (εκπαίδευση και πιστοποίηση) θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των:

  • 45,00€ εφόσον είναι εργαζόμενος,
  • 35,00€ εφόσον είναι άνεργος.

Το ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί θα χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση τρίτου κύκλου του προγράμματος.

Για την υποβολή αίτησης εγγραφής αλλά και την παροχή περισσότερων πληροφοριών και διευκρινήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κ.Ε.Κ. του Δήμου Καστοριάς (Αγίας Βαρβάρας 13, δίπλα στο 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς) καθημερινά από τις 8:30 έως τις 15:00 και στο τηλέφωνο 2467025388.  

 

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση
Μέλλιος Παναγιώτης

Διευθυντής Κ.Ε.Κ.

 

 

 

 

Back to top button