ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

ΣΚΟΡΕΡ Α’ ΕΠΣ: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Καραμανίδης (ρεπορτάζ – λίστα)

Όλοι οι πρώτοι σκόρερ βρήκαν δίχτυα στο πλαίσιο της 25ης «στροφής» και η κατάσταση στη μάχη της κούρσας για το «χρυσό» παπούτσι παρέμεινε αμετάβλητη.

Ο Καραμανίδης συνέχισε να διευρύνει το ατομικό του ρεκόρ και σκοράροντας κόντρα στο Νταηλάκη έφτασε τα 34 στη φετινή σεζόν.

Την δεύτερη θέση διατήρησε ο Μήλιος που οδήγησε την Πολυκάρπη στην ανατροπή μέσα στο Μαυροχώρι επί του Γράμμου, σημειώνοντας το 23ο γκολ του.

Ο Νούλας παρέμεινε σε απόσταση βολής, καθώς σκόραρε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την ήττα το Βογατσικού με 3-2 από τα ψυχωμένα Γραμμοχώρια.

Στην έκτη θέση των σκόρερ με 16 γκολ ανέβηκε ο Γανόλης που σημείωσε χατ τρικ κόντρα στο Καλοχώρι, ενώ ένα λιγότερο έχουν οι δύο παίκτες της Πολυκάρπης, Μαντζάνας και Μόσχος, που σκόραραν επίσης στη νίκη των Κυπελλούχων.

 

Τρεις νέοι σκόρερ

Τρεις παρθενικοί σκόρερ έκαναν την εμφάνιση τους στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Ο Νικολάου της Καλλιθέας σκόραρε δις απέναντι στο Καλοχώρι, ενώ στην ίδια αναμέτρηση σκόραρε για πρώτη φορά και ο Ταρχανίδης για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Τέλος, την μπάλα στα δίχτυα έστειλε για πρώτη φορά ο νεαρός Τσιάτσος του Παναργειακού, σημειώνοντας το γκολ της τιμής στην ήττα των «ροσσονέρι» από τον Κάστορα.

 

Χατ-τρικ και αυτογκόλ στο ίδιο ματς

Ένα χατ-τρικ σημειώθηκε αυτή την αγωνιστική με τον Χρήστο Γανόλη να πετυχαίνει τρία γκολ στη νίκη τίτλου του Μέγα Αλέξανδρου μέσα στο Καλοχώρι. Με τα τέρματα αυτά ο πολύπειρος στράικερ έφτασε τα 16 στο φετινό πρωτάθλημα και υπολείπεται δύο από τον Τσαμτσάκη, που είναι ο πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών.

Στο ίδιο παιχνίδι σημειώθηκε και το μοναδικό αυτογκόλ, με τον Κλαζίδη των γηπεδούχων να στέλνει άθελα του την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Για την ιστορία, αυτό ήταν το 17ο αυτογκόλ στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Γκολ από τα …αποδυτήρια

Στο δεύτερο λεπτό της συνάντησης του Καλοχωρίου με την Καλλιθέα σημειώθηκε το πρώτο χρονικά γκολ της 25ης αγωνιστικής. Σκόρερ ήταν ο Γανόλης ανοίγοντας τον χορό των γκολ στην ευρεία επικράτηση της ομάδας του.

Το τελευταίο χρονικά γκολ ήταν και το σημαντικότερο, καθώς χάρισε τη νίκη και μαζί την παραμονή στα Γραμμοχώρια, που επικράτησαν στην εκπνοή με 3-2 της Ομόνοιας Βογατσικού. Ο Λιάπης ήταν αυτός που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και συγκαταλέγεται αναμφίβολα στα πρόσωπα που σημάδεψαν την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

50% η ευστοχία στα πέναλτι

Τέσσερα πέναλτι σημειώθηκαν στα εφτά γήπεδα όπου διαδραματίστηκαν οι αναμετρήσεις της 25ης στροφής.

Δύο εξ αυτών μπήκαν, ενώ ισάριθμα χάθηκαν.

Ο Γαλάτης ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1 την αναμέτρηση των «ελαφιών» κόντρα στο Βογατσικό, ενώ την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα έστειλε και ο Καραγιαννίδης ανοίγοντας το σκορ για το Νταηλάκη μέσα στην Μεσοποταμία.

Άστοχος από τα έντεκα βήματα ήταν ο Νικολάου, στο ματς της Καλλιθέας με το Καλοχώρι, όπως επίσης και ο Δινάδης του Παναργειακού κόντρα στον Κάστορα. Οι τερματοφύλακες απέκρουσαν τα πέναλτι και στις δύο περιπτώσεις.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ Γ. ΑΣΤΡΑΠΗ Μ. 34
ΜΗΛΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ 23
ΝΟΥΛΑΣ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ 21
ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 18
ΑΜΠΑΡΤΖΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ 17
ΓΑΝΟΛΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 16
ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ 15
ΤΑΡΕΛΙ ΑΣΤΡΑΠΗ Μ. 15
ΜΟΣΧΟΣ Κ. ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ 15
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 13
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 13
ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟ 12
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 11
ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ Λ. ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟ 10
ΛΑΚΗΣ Ι. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 10
ΣΙΑΡΑΦΕΡΑΣ ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 10
ΛΙΑΠΗΣ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ 10
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 9
ΠΕΡΣΙΔΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 9
ΝΤΟΥΚΑΣ Ν. ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ 9
ΚΟΚΟΒΙΔΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗ Μ. 8
ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ 7
ΓΑΙΤΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 7
ΕΣΤΙΑΔΗΣ ΚΑΣΤΩΡ 7
ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΡΗΣΟΣ 7
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ 7
ΣΑΛΒΑΡΙΝΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 7
ΦΙΛΚΟΤΣΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ 6
ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΝΤΑΗΛΑΚΗ 6
ΒΙΕΡΟΣ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 6
ΑΪΡΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 6
ΣΑΛΤΣΟΓΛΙΔΗΣ ΚΟΡΗΣΟΣ 6
ΤΡΥΦΟΠΟΥΛΟΣ Λ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 6
ΣΤΑΥΡΟΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 6

Back to top button