Καστοριά

Ανακοίνωση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΤΕΙ Καστοριάς για τη Γενική Συνέλευση των φοιτητών

Την Τετάρτη 9 Μαΐου και ώρα 13:00 ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση φοιτητών (Εκλογοαπολογιστική) στο χώρο του Ιδρύματος. Όλες οι παρατάξεις είχαν το δικαίωμα να καταθέσουν προτάσεις ιδέες και εννοείται τα έργα και τα δρώμενα όλης της χρονιάς.Κάποιοι θεώρησαν σωστό όπως πάντα να ασχοληθούν με το τι ΔΕΝ έκανε η παράταξη της Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ και όχι με το τι πραγματοποιήσαν αυτοί μέσα στο ακαδημαϊκό έτος που μας πέρασε. Εννοείται ότι όλα είναι δεκτά αλλά όχι μη κατακριτέα και συζητήσιμα. Είναι φυσιολογικό και επόμενο μετά από τόσους μήνες αδράνειας και μη συμμετοχής στα καθημερινά προβλήματα να φτάσουμε στο τέλος να κατακρίνουμε τη μόνη ενεργή παράταξη του ΑΤΕΙ μας που δεν είναι άλλη απ τη Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.

Οι συνάδελφοι της ΠΑΣΠ αναφέρθηκαν στο ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για τη μη αναγνώριση του Διοικητικού Συμβουλίου από τους αρμόδιους του ΑΤΕΙ μας.(Βέβαια μπορεί να φταίει και για τη μη ύπαρξη αεροδρομίου στο χώρο του ΑΤΕΙ). Όπως επίσης θεώρησαν σωστό τη μη διεξαγωγή φοιτητικών εκλογών.

Εν συνεχεία ήρθαν και αγαπημένοι μας συνδικαλιστές της ΠΚΣ λέγοντας μας για ακόμη μια φορά ότι θα σώσουμε όλο το κόσμο εμείς απ τη Καστοριά. Επίσης ανέφεραν πως οι προτάσεις τους που φέρνουν στο Διοικητικό Συμβούλιο καταψηφίζονται.Σκεφτήκατε ποτε το λόγο; Ή απλά μας αναφέρεται κάποια γεγονότα όπως θέλετε εσείς μήπως και δημιουργήσετε ρίγη συγκίνησης μια βδομάδα πριν τις εκλογές μπας και κλέψετε τις εντυπώσεις;
Λοιπόν η παράταξη της Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ. ήταν καθημερινά δίπλα στο φοιτητή. Έδωσε βροντερό παρών σε όλα τα συμβούλια και τις συνελεύσεις των τμημάτων καταθέτοντας προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα όλων μας όπως εξεταστικές αλυσίδες κτλπ. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει είναι μέσα στα πάγια αιτήματα μας οι φοιτητές πρέπει να έχουν λόγο, άποψη στα ιδρύματα και εννοείται να κρίνουν αποφάσεις οι οποίες ορίζουν το μέλλον τους. Εμείς θα δώσουμε το ΠΑΡΩΝ και θα είμαστε ενάντια σε όλους αυτούς που θέλουν να αποφασίζουν για ΕΜΑΣ χωρίς ΕΜΑΣ.
ΥΓ1: Συνάδελφοι της ΠΑΣΠ αν όλα αυτά δεν έχουν νόημα για εσάς μπορείτε να πάτε από σήμερα σπίτια σας και να μην περιμένετε την επόμενη Τετάρτη.
ΥΓ2: Αγαπητή παράταξη της ΠΚΣ ενδιαφερθείτε μια φορά με το Ίδρυμα μας χωρίς τις καθιερωμένες γραμμές σας ΠΑΜΕ,ΜΑΣ,ΚΚΕ. Σε ένα απ τα τελευταία Διοικητικά συμβούλια ζητήσατε να οργανώσουμε κάτι για το πόλεμο στη Συρία. Ναι είναι ενα σημαντικό γεγονός αλλά δεν αφορά το ΑΤΕΙ ΜΑΣ. Επανέλθετε λοιπόν στη Καστοριά απ αυτόν το δικό σας μοναδικό κόσμο.
ΥΓ3 : Εμείς όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε για αλλη μια φορά τη γροθια στο μαχαίρι λέγοντας.. ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ
ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΜΑΣ
Είμαστε εδώ και λέμε
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΝΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.!!!!

 

 

Back to top button