ΓούναΚαστοριά

Το δημοπρατήριο της ΝΑFA ήταν ο GRAND SPONSOR στην 43η Έκθεση Γούνας Καστοριάς (ρεπορτάζ)

Στο πλευρό των Ελλήνων γουνοποιών για μία ακόμη χρονιά ως GRAND SPONSOR στην 43η Έκθεση Γούνας Καστοριάς, ήταν το διεθνές δημοπρατήριο της ΝΑFA, το οποίο και φιλοξενήθηκε σε δικό του περίπτερο στις εγκαταστάσεις του Εκθετηρίου.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης ο Αντιπρόεδρος Σχέσεων Πελατών της ΝΑFA, Χαράλαμπος Πούλιος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει και να συνομιλήσει με τους πελάτες αλλά και τους επισκέπτες για τις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς καθώς και για την επερχόμενη δημοπρασία.

«Γενικά η φετινή χρονιά εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατεί στην παγκόσμια αγορά σε όλες τις εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν η κίνηση και το ενδιαφέρον ήταν υποτονικό», δήλωσε στη ΣΕΝΤΡΑ ο κ. Πούλιος και πρόσθεσε «Ωστόσο, για μία ακόμη χρονιά η Έκθεση Καστοριάς απέδειξε ότι αντέχει σε αυτούς στους δύσκολους καιρούς με εντυπωσιακή οργάνωση, εξαιρετικά περίπτερα και φυσικά μοναδικές κολεξιόν.  Το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών ήταν αρκετά έντονο, έγιναν συγκρατημένες αγορές και γενικά τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά».

Επίσης, σημαντικό γεγονός για το δημοπρατήριο της NAFA, όπως επισήμανε ο κ. Πούλιος, ήταν ότι οι εκθέτες στην πλειοψηφία τους παρουσίασαν στις εξαιρετικές κολεξιόν τους προϊόντα από το δημοπρατήριο της NAFA, βασιζόμενοι στα υψηλής ποιότητας δέρματα, όπως τα BLACK NAFA, BLACKGLAMA, καθώς και στα άγρια τα Lynx Cats και Lynx, στοιχείο που μας γεμίζει με αισιοδοξία, αφού οι Έλληνες αγοραστές συνεχίζουν να δείχνουν εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας».

Eν αναμονή των όρων χρήσης του νέου λογότυπου της NAFA στα προϊόντα της

Όπως ανέφερε ο κ. Πούλιος οι εκθέτες στα περίπτερά τους είχαν προσαρμόσει και το νέο λογότυπο -ΒLACKGLAMA exclusively by NAFA τονίζοντας ότι σύντομα  θα ανακοινώσει στους πελάτες και φορείς του κλάδου της γούνας τους όρους και τα μέτρα που θα ισχύουν όσον αφορά την προστασία  και τον τρόπο χρήσης του νέου λογότυπο της εταιρείας.

Tα 50 χρόνια της ΒLACKGLAMA θα γιορτάσει το δημοπρατήριο της ΝΑFA

σε μια εκδήλωση που χαρακτηρίζεται επετειακή και θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της δημοπρασίας στο Τορόντο !

Η δημοπρασία της NAFA θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 14-21 Μαΐου στο Τορόντο Καναδά (10-13 Μαΐου η επιθεώρηση δερμάτων), προσφέροντας συνολικά 4,5 εκ. δέρματα mink.  Σε αυτή την δημοπρασία είναι ευκαιρία για όλους τους αγοραστές να προμηθευτούν υψηλής ποιότητας Αμερικανικά δέρματα σε με τις γνωστές  ετικέτες Blackglama και Black NAFA !!!

 

 

 

Back to top button