ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Run Greece Καστοριά: Ξεπέρασαν μεχρι στιγμής τις 2.500 οι συμμετοχές – Τι θα γίνει σε περίπτωση κακοκαιρίας (βίντεο)

Ο 6ος αγώνας της σειράς αγώνων δρόμων Run Greece που καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου στην Καστοριά όπου εκτός από τις αποστάσεις των 5 και 10 χλμ. που διεξάγονται στο Run Greece θα γίνει και Ημιμαραθώνιος δρόμος.

Διοργανωτές του αγώνα είναι η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς και τον Δήμο Καστοριάς, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η Εκκίνηση και ο τερματισμός για όλες τις αποστάσεις γίνεται μπροστά από το  Κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς με ώρα έναρξης 10:00 και αναλυτικά σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα:

10:00  ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ  &  10 χλμ. ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

10:05  1 χλμ. ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

10:05  5 χλμ. ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εγγραφές πλέον γίνονται δεκτές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα όρια συμμετοχής στον Αγώνα και μόνο το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Για τα τελευταία νέα και κάλεσμα προς τον κόσμο για συμμετοχή τόσο ως αθλητές όσο και ως θεατές μίλησαν οι κ. Ανέστης Αγγελής και Θανάσης Ράπτης, μάλιστα ο κ. Ράπτης επεσήμανε ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας οι αγώνες θα γίνουν κανονικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο βίντεο:

https://youtu.be/WKWEcRMkWGM

 

 

 

 

 

 

Back to top button