Ελλάδα

Χρήσιμος οδηγός για την ηλεκτρονική αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Εγχειρίδιο προς διευκόλυνση των χρηστών της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική  αξιολόγησηεξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Υπενθυμίζεται ότι, την Παρασκευή ξεκίνησε η καταχώρηση των δημοσίων υπαλλήλων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αξιολόγηση. Μέχρι σήμερα είχαν καταχωρηθεί από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Διοικητικού στο σύστημα 2.104 δημόσιοι υπάλληλοι, εγγραφή που αφορά στην αξιολογική περίοδο του έτους 2017.

Πηγές του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης εξέφρασαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στο νέο ηλεκτρονικό σύστημα αξιολόγησης ήδη από την πρώτη ημέρα της εφαρμογής του.

Επισημαίνεται ό,τι σύμφωνα με την εγκύκλιο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, οι οικείες Διευθύνσεις Προσωπικού/Διοικητικού έχουν προθεσμία έως τις 25 Μαΐου για να προσδιορίσουν τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους οργανικών μονάδων για τους οποίους συντάσσονται εκθέσεις αξιολόγησης για το έτος 2017, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα της ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Το σύστημα αξιολόγησης αφορά σε περίπου 230.000 μόνιμους και αορίστου χρόνου δημοσίους υπαλλήλους, ενώ η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου.

Δείτε το εγχειρίδιο σχετικά με την εφαρμογή ηλεκτρονικής αξιολόγησης εδώ
και εδώ

enikonomia.gr

Back to top button