Το “μπλόκο” στους Κήπους από τους Τούρκους για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η Μαρέβα (φωτο – βίντεο)

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε ένα απλό ταξίδι για τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς μόλις έφτασε στα σύνορα του Έβρου προκειμένου να μεταβεί στην Ίμβρο, συνειδητοποίησε πως ξέχασε το… διαβατήριό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται την Ίμβρο, προκειμένου να παραστεί στα θυρανοίξια του παρεκκλησίου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης υπό τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αντιπροσωπεία ομογενών από την Αμερική.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είχε φροντίσει να έχει μαζί του τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, με αποτέλεσμα να… μην μπορέσει να περάσει τα σύνορα.

Ο κ. Μητσοτάκης, μάλιστα, στην προσπάθειά του να διακωμωδήσει το περιστατικό, «τα έριξε» στη σύζυγό του, Μαρέβα, με ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία μάλιστα φαίνεται να το διασκεδάζει την ώρα που οι δύο έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν φυλακισμένοι.

«Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριο σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο! Θα φτάσουμε στην Ιμβρο με το βραδινό καράβι!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram, παραθέτοντας την παρακάτω φωτογραφία.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, «μπήκαν τα μεγάλα μέσα» και το ζήτημα λύθηκε δια της διπλωματικής οδού.

shares