ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Αποτελέσματα αγώνων του Α.Σ Καστοριάς το Σαββατοκύριακο (φωτογραφίες)

Αποτελέσματα αγώνων του Α.Σ Καστοριάς το Σαββατοκύριακο

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Α.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το Σαββατοκύριακο η ομάδα της Καστοριάς.

Το Σάββατο 12 Μαΐου σ’ ένα συναρπαστικό αγώνα με πολλές εναλλαγές στο σκορ, τα κορίτσια της Καστοριάς πήραν τη νίκη εκτός έδρας, απέναντι στην πολύ καλή και δυνατή ομάδα του Άργους Ορεστικού.

Την Κυριακή 13 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς, η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου Γρεβενών.

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα όλα τα κορίτσια της Καστοριάς αγωνίστηκαν με πάθος και αποφασιστικότητα σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα να έρθει η νίκη.

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης-Τσιάντα): Κρανιά, Πολίσι, Καλλίνικου Μ., Τσιαχτσίρα, Θυμιοπούλου, Καλλίνικου Κ., Χατζηιορδανίδου, Σεβασλίδου Βλάχου, Μάκρα και Αλεξίου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Με νίκη συνέχισε η ομάδα των Παμπαίδων Καστοριάς σ’ ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, κερδίζοντας τον Αίαντα Αμυνταίου.

Ήταν ευκαιρία να παίξουν κάποια παιδιά περισσότερο χρόνο και να δείξουν ότι κι αυτά είναι έτοιμα να βοηθήσουν την ομάδα, όταν χρειαστεί.

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Κορεντσίδης, Φάσσας, Κέδρος, Βασιλειάδης, Χατζής, Μονοβασίλης, Καλύβας, Κρανιάς, Παπαδημητρίου, Χάτσιος, Παπαγιάννης, Καλαϊτζίδης, Βλάχος και Τσαχτσίρας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίζουν οι “γουναράδες” στην τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς, με το Ψυχικό, όπως οι απουσίες του Απιδόπουλου, Χαρισμίδη και Καραμαλέγκου λόγω τραυματισμών, αλλά και με τους Κακλαμάνο και Κυριακόπουλο να μη μπορούν να δώσουν το 100% λόγω ενοχλήσεων που ένιωσαν από νωρίς στο παιχνίδι, η ομάδα της Καστοριάς γνώρισε την ήττα από μια ομάδα η οποία διψούσε για νίκη μήπως και αποφύγει τα play out.

Δεκάλεπτα: 23-13, 54-33, 88-49, 105-75

ΑΕ Ψυχικού (Ρεμεντέλας): Νίκου 3 (1), Νοέας 17 (4), Χουχουμής 7 (1), Παπαδημητρίου 4, Ντιαλλό 12, Παύλος 26 (6), Χαραλάμπης, Μπάλος 3 (1), Τσιώκος 10, Παπαδιονυσίου 16 (4), Αναγνωστάκης 5 (1).

Α.Σ. Καστοριάς (Σούλιος): Κυριακόπουλος 2, Μπρόζος 9 (1), Δαραβίγκας, Ελευθεριάδης 14 (1), Ναούμης 14 (2), Κακλαμάνος 14 (2), Τερσενίδης, Μπένας 15, Λυμπάρης 7 (1).

askastorias.gr

 

 

 

 

 

Back to top button