Με τον Σταυρό της Εκατονταπυλιανής τιμήθηκε στην Πάρο ο Δημήτρης Διαμαντίδης (φωτογραφίες – βίντεο)

https://parianostypos.gr/images/stories/simple_image/neanikes-syntrofies-diamantidis-2018/DSC01672.jpg

Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του ΕΠΑΛ στην Παροικία της Πάρου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 13 Μαΐου εορταστική μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Μουσικές Αναμνήσεις από τη Μικρά Ασία».Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τις Νεανικές Συντροφιές του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας Πάρου με την ευκαιρία της λήξης των φετινών συναντήσεων. Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βυζαντινός χορός «Τρίφθογγος Λύρα» και το κέντρο τέχνης και πολιτισμού «Τεχνηντάρι».

Από τις κορυφαίες στιγμές της όμορφης βραδιάς, ήταν η τίμηση του διεθνούς μπασκετμπολίστα Δημήτρη Διαμαντίδη – ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση – με τον Σταυρό της Εκατονταπυλιανής από την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας. Ο σπουδαίος αθλητής ο οποίος τιμήθηκε στην Πάρο για το ήθος του, φανερά χαρούμενος και συγκινημένος, μίλησε στην κάμερα του psts.gr λέγοντας ότι ο Σταυρός της Εκατονταπυλιανής αποτελεί την μεγαλύτερη τιμή που έχει δεχτεί ποτέ στην καριέρα του.

Από την Πάρο λοιπόν, ο κορυφαίος για το ήθος και την αθλητική του προσφορά διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Διαμαντίδης, εξέπεμψε το μήνυμα της κορυφαίας γι΄αυτόν σημασίας που είχε η τίμησή του στο νησί. Μια στιγμή την οποία όπως είπε, ξεχώρισε από το σύνολο των πλούσιων διακρίσεων που γεύθηκε στην πορεία της αθλητικής του σταδιοδρομίας.

Μεγάλη τιμή όμως ήταν και για την Πάρο η παρουσία του στο νησί. Ένα νησί που ξέρει να αναγνωρίζει τις αξίες και να τις βραβεύει, ένα νησί τουριστικό που δεν έχει χάσει ωστόσο τον παραδοσιακό χαρακτήρα του, ένα νησί που προσφέρει στους ντόπιους και στους επισκέπτες του, ειδικά τα τελευταία χρόνια, υψηλές υπηρεσίες και αγαθά που κάνουν τη διαμονή ή τη διαβίωση σε αυτό άνετη και ποιοτική.

https://parianostypos.gr/images/stories/simple_image/neanikes-syntrofies-diamantidis-2018/DSC01623.jpghttps://parianostypos.gr/images/stories/simple_image/neanikes-syntrofies-diamantidis-2018/DSC01668.jpg

Περισσότερα στο parianostypos.gr

 

shares