Κόσμος

Χιου Γκραντ: Τέλος οι ρομαντικές κομεντί για μένα

Ο Χιου Γκραντ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ξανά σε ρομαντικές κομεντί τώρα που είναι πλέον «μεγαλύτερος και ασχημότερος» και προσθέτει ότι σήμερα του προτείνουν μια μεγαλύτερη γκάμα ρόλων, σύμφωνα με την Guardian.

Ο 57χρονος ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον εκλιπόντα ηγέτη των Φιλελευθέρων Τζέρεμι Θορπ στη δραματική σειρά του BBC «Μια Πολύ Αγγλική Υπόθεση» («A Very English Affair»), λέει ότι σήμερα γίνεται μικρότερη κριτική εις βάρος των τηλεοπτικών ηθοποιών σε σχέση με το τι συνέβαινε στην αρχή της καριέρας του.

«Υπήρχε μεγάλος σνομπισμός του τύπου “Τώρα είμαι ένας κινηματογραφικός αστέρας, δεν ασχολούμαι με την τηλεόραση”», δήλωσε ο Γκραντ στους Radio Times. «Αλλά αυτό αλλάζει πλέον πολύ γρήγορα. Είδα ότι τώρα κάνει τηλεόραση και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο».

«Πάντα προσπαθούσα να δέχομαι ό,τι πιο διασκεδαστικό που προτεινόταν. Και όσο γερνάω και ασχημαίνω αλλάζουν και οι ρόλοι που μου προτείνονται», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν θα πρωταγωνιστήσει σε άλλες ρομαντικές κομεντί, ο Γκραντ απάντησε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Πέταξε το πουλάκι».

Ο Γκραντ απείχε ουσιαστικά από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο τα τελευταία λίγα χρόνια και είχε επικεντρωθεί σε μια εκστρατεία μεταρρύθμισης του κανονισμού του Τύπου έπειτα από ένα μεγάλο σκάνδαλο με τηλεφωνικές υποκλοπές.

Η μίνι δραματική τηλεοπτική σειρά «A Very English Affair», το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Ράσελ Τ. Ντέιβις και τη σκηνοθεσία ο Στίβεν Φρίαρς, είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Γκραντ μετά τη δεκαετία του 90′.

Αφηγείται την ιστορία της δίκης στην οποία προσήχθη ο Θορπ κατηγορούμενος για συνωμοσία στον φόνο του πρώην εραστή του, του Νόρμαν Σκοτ, τον οποίο υποδύεται ο Μπεν Γουίσοου.

ΑΠΕ

Back to top button