Καστοριά

Νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στο ΤΕΙ Καστοριάς – Συγχαρητήρια Μαρίας Αντωνίου – Μήνυμα της ΟΝΝΕΔ

Νίκη με αυτοδυναμία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο ΤΕΙ Καστοριάς. 

Κατέκτησε 5 έδρες έναντι 2 εδρών της ΠΑΣΠ.

Συγχαρητήριο μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου
για τη μεγάλη νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές

Για μία ακόμη χρονιά η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ αναδεικνύεται μεγάλη νικήτρια των φοιτητικών εκλογών και μάλιστα με ένα ιστορικό υψηλό ποσοστό, τόσο στα Πανεπιστήμια, όσο και στα ΤΕΙ όλης της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Καστοριάς, όπου επίσης καταγράφηκε μία συντριπτική νίκη.

Τους συγχαίρω θερμά για τη συμμετοχή τους, τον αγώνα τους, την αποτελεσματικότητά τους, κόντρα στις γνωστές πια προβοκάτσιες και τραμπουκισμούς των «γνωστών αγνώστων» κουκουλοφόρων που λυμαίνονται ανενόχλητοι τους πανεπιστημιακούς χώρους.

Η ΔΑΠ της δύναμης, της μαζικότητας και της πρωτοπορίας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Προς όλους τους νέους, σε όλη την κοινωνία. Ότι στις μεγάλες προκλήσεις του παρόντος, οι νέοι της πατρίδας μας μπαίνουν και πάλι μπροστά, δυναμικοί διαμορφωτές του μέλλοντος που τους αξίζει.

Παράλληλα, ανοίγει τον δρόμο για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται για την πατρίδα μας. Για μία σύγχρονη, αναβαθμισμένη και ανταγωνιστική τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Για μία Ελλάδα των ίσων ευκαιριών, της ανάπτυξης και της Αριστείας.

Μήνυμα της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς

Η νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές, αλλά και της ΔΑΠ ΤΕΙ Καστοριάς, δεν είναι απλά μία νίκη, αλλά μία νίκη παντοδυναμίας με ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να κοιτάξουμε μπροστά στο μέλλον με όραμα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τη νέα γενιά.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλη την ομάδα, η οποία σαν μια μεγάλη οικογένεια συνεχίζουν δίπλα στον ενεργό φοιτητή, απέναντι από τους «γνωστούς αγνώστους», καταστροφείς της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας γενικότερα.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί. Πάντα μπροστά. Πάντα δυναμικά. Πάντα πρωτοπόρα. Γίνεται!!
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Καστοριάς
Νίκος Νικολαΐδης

 

 

Back to top button