Τέξας: Συγκλονίζει ο πατέρας του Έλληνα μακελάρη! «Ας σκότωνε εμένα» – Τα τελευταία λόγια

Αυτό που συμβαίνει στο άρρωστο μυαλό του, ίσως δεν το καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος. Ο Έλληνας μακελάρης του Τέξας, Δημήτρης Παγουρτζής, συνελήφθη χθες (18.05.2018) για την επίθεση στο λύκειο της Σάντα Φε, όπου φοιτούσε.
Ο 17χρονος άνοιξε πυρ και σκότωσε 10 μαθητές και καθηγητές και τραυμάτισε άλλους δέκα ανθρώπους. Ωστόσο, προσπάθησε να δικαιολογήσει (;) την πράξη του, λέγοντας στις αρχές πως «δεν σκότωσα μαθητές που συμπαθούσα, για να πουν την ιστορία μου»!

Ο πατέρας του, Αντώνης Παγουρτζής, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στην οικογένειά του. Όπως είπε στον ΑΝΤ1, «αισθάνομαι τον πόνο των άλλων, αλλά τον ίδιο πόνο έχω κι εγώ… Το παιδί μου το έχω χάσει. Το μόνο που προσπαθώ τώρα είναι να μην το εκτελέσουν… Να σκότωνε εμένα, δεν με πείραζε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, χθες το βράδυ η οικογένεια του 17χρονου μακελάρη διανυκτέρευσε σε φιλικό σπίτι, φοβούμενη αντίποινα για την αιματηρή επίθεση στο λύκειο.
Από την στιγμή που ο Δημήτρης Παγουρτζής συνελήφθη, δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς του, καθώς δεν του το επιτρέπουν. Ωστόσο, αύριο αναμένεται να τον επισκεφθούν ο όρθοδοξος εφημέριος της περιοχής και ο δικηγόρος του.

Η συνέχεια στο newsit.gr