ΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσεις

Στην Καστοριά ο εφοπλιστής Παναγιώτης Τσάκος για μεγάλο επιχειρηματικό project (φωτο)

https://1.bp.blogspot.com/-xdIkDWkv9CI/WwFMKws0FLI/AAAAAAAAHgU/fSW4ET-KsCkEnHu_z8rL9i5pGgoT92kuACPcBGAYYCw/s1600/IMG_20180520_010753.jpg

Συνοδός του σε κάθε του κίνηση είναι πρώην παράγοντας της πολιτικής ζωής της Καστοριάς

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογραφικού τιμ της εφημερίδας ΣΕΝΤΡΑ και του sentranews.gr, ο εφοπλιστής Παναγιώτης Τσάκος ετοιμάζει μεγάλο επιχειρηματικό project στην περιοχή της Καστοριάς.
Ο ισχυρός επιχειρηματίας-εφοπλιστής βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην πόλη της Καστοριάς και έχει συναντήσεις με ανθρώπους τους οποίους θα συνεργαστεί, ενώ συνοδός του σε κάθε του κίνηση είναι πρώην παράγοντας της πολιτικής ζωής της Καστοριάς.
Δημοσιογράφος του sentranews.gr που τους συνάντησε, έμαθε για το συγκεκριμένο project, για το οποίο σύντομα θα ανακοινώσουν λεπτομέρειες οι εμπλεκόμενοι σε αυτό.

sentranews.gr

https://1.bp.blogspot.com/-llopy4zmaVE/WwFMKDMCZcI/AAAAAAAAHgQ/6JYHPdo6ivQXVcsXN6f1H-tDfNGQ89B3wCPcBGAYYCw/s1600/IMG_20180520_010200.jpg

 

One Comment

  1. Όπως έγραψα, η Καστοριά έχει τεράστιες δυνατότητες για ανάπτυξη. Το μόνο που χρειάζεται είναι στρατηγική σκέψη. Ο Τσάκος την έχει. Αυτό που με προβληματίζει είναι οι τοπικοί παράγοντες, τους οποίους δεν έχω σε καμία υπόληψη. Τους θεωρώ τρίτης κατηγορίας.
    Άκουσα ότι ο Τσάκος ενδιαφέρεται για εμφιαλωμένα νερά. Το εμφιαλωμένο νερό, έχει χρήμα, ιδίως αν γίνει με ποιοτικά κριτήρια.
    Εμένα με ενδιαφέρει να επωφεληθεί όλη η κοινωνία του νομού και όχι κάποιοι.
    Ο Τσάκος ενδιαφέρεται για τον Γράμμο.
    Ο Γράμμος δεν έχει μόνο νερό. Είναι χρυσωρυχείο.

Back to top button