ΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσεις

Στην Καστοριά ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης (φωτογραφίες – βίντεο – δηλώσεις)

Την Καστοριά επισκέφθηκε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης μετά από πρόσκληση της Βουλευτού Καστοριάς της Ν.Δ. κ. Μαρίας Αντωνίου.
Το tragikogreece συνάντησε τον κ. Γεωργιάδη στο δασάκι της Μεσοποταμίας όπου γευμάτιζε παρέα με την Βουλευτή Μαρία Αντωνίου, τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σωτήρη Αδαμόπουλο, τον δήμαρχο Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιο, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καστοριάς Στέργιο Αδάμ, τον πρώην δήμαρχο Μεσοποταμίας Χαράλαμπο Σωτηριάδη και φίλους.
Ο κύριος Γεωργιάδης μίλησε στην κάμερα του συνεργάτη μας για τις πολιτικές εξελίξεις και το επεισόδιο με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

 

2 Comments

  1. Ο Τσίπρας στην Οικονομία τα πηγαίνει πολύ καλά. Και αυτό το βλέπουν και οι ξένοι, οι δανειστές. Εσείς να προσέχεται τα λεφτά που έχετε στις offshore εταιρείες και αυτά είναι γνωστά στις ξένες υπηρεσίες. Ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές το 2019. Μόνο το σκάνδαλο της Novartis έχει στοιχίσει πάνω από 3 δις ευρώ. Όλες οι πληροφορίες για τα σκάνδαλα έχουν έρθει από το εξωτερικό, ο Τσίπρας δεν έχει παρά να κάνει το προφανές, να τις ερευνήσει. Αν η Ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν τόσο αργοκίνητη θα είχαμε πολιτικές εξελίξεις.

Back to top button