ΑθλητικάΕκδηλώσειςτελευταίες ειδήσεις

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση διαιτητών ΕΠΣ Καστοριάς (φωτογραφίες)

Την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 πραγματοποίησαν οι διαιτητές της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, στην “Pizza & Barfood η Πάπια”
Παρουσία του Προέδρου της ΄Ενωσης κ. Τριανταφύλλου ο αρχιδιαιτητής Σπύρου Σίμος, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν την προηγούμενη χρονιά. Δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των διαιτητών στα πρωταθλήματα της ΄Ενωσης και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και τη νέα χρονιά.

Συγχαρητήρια, επίσης, απέδωσε και σ’ όλα τα παιδιά που εκπροσώπησαν τους διαιτητές της Καστοριάς ως βοηθοί σε εθνικών πρωταθλημάτων.  Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Σπύρου στη συμπεριφορά, την αμεροληψία και την αντικειμενικότητα που επέδειξαν οι διαιτητές στους αγώνες, γεγονός που συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της διαιτησίας στην περιοχή μας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς Δημήτρης Τριανταφύλλου στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε την πλήρη ικανοποίηση εκ μέρους της Διοίκησης της ΄Ενωσης, για την καθοριστική συμβολή της διαιτησίας στην άψογη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ΄Ενωσης.

“Δεν υπήρχαν προβλήματα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και είμαστε περήφανοι που διαιτητές της Καστοριάς, μας εκπροσώπησαν επάξια σε όλη την Ελλάδα”, είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα έκανε έκκληση στους διαιτητές να συγκεντρώνονται και να ανταλλάσσουν απόψεις στην καθιερωμένη συνάντηση της Δευτέρας και ζήτησε μεγαλύτερη προσέλευση νέων διαιτητών, τονίζοντας την αμέριστη συμπαράσταση σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί.

Στο ίδιος μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Ευγένη Βασιλείου, ο οποίος μεταξύ άλλων, τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την προσφορά τους σε ορισμένους αγώνες χωρίς αμοιβή, όπως επίσης και για την συμμετοχή τους σε διάφορες κοινωνικές δράσεις της ΕΠΣ Καστοριάς.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

sentranews.gr

 

 

 

Back to top button