Δύο φωτοβολταϊκά πάρκα από τον ΤΑΡ σε Κορησό-Λιθιά και Βασιλειάδα

Σήμερα, Παρασκευή 25/5 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Καστοριάς μεταξύ του Δημάρχου και άλλων εκπροσώπων του Δήμου, του Διαδριατικού αγωγού φυσικού αερίου TAP, υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και της Περιφέρειας, καθώς και της ΑΝΚΟ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ωρίμανση του τεχνικού έργου που αφορά στην κατασκευή δύο φωτοβολταικών πάρκων για λογαριασμό των ΤΟΕΒ Κορησού-Λιθιάς και Βασιλειάδας, με στόχο την ενεργειακή εξοικονόμηση προς όφελος του τοπικού αγροτικού τομέα. Όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη θα παραμείνουν σε συνεχή επαφή για την ολοκλήρωση της ωρίμανσης και την τελική έγκριση του έργου από τον TAP.

 

 

2 Σχόλια

  1. Εκτιμώ την προσφορα αντισταθμιστικών οφελών απ;o την εταιρεία ΤΑΠ για την διέλευση του αγωγού, στην Αντιπερειφέρεια Καστοριάς , Δήμους κλπ. Έχετε πάρει πειστική απάντηση ότι με την ολοκλήρωση του δικτύου η πόλη της Καστοριάς και όχι μόνο θα μπορέσει να συνδεθεί στον αγωγόq Εννοώ εσωτερικό δίκτυο πόλης και σύνδεση όλων των οικιών. Μια πληροφορία θέλει ένα πολύ μικρό αριθμό σπιτιών να συνδέεται τελικά (200 σπίτια όλα και όλα). Σας παρακαλώ ζητήστε επίσημη δήλωση από τον υπεύθυνο του ΤΑΠ στην Δυτ. Μακεδονία κ. Γκοσλιόπουλο, όπως και από τις αρχές του τόπου.
    Ευχαριστώ

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.