Καστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Αλευρόπιτα

Αλευρόπιτα εύκολα κι απλά από την Ελεάννα Βλαχοπούλου

ΥΛΙΚΑ
200 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
3 αυγά
200 γρ γιαούρτι
200 ml νερο
200 γρ φέτα
100 γρ ελαιόλαδο
Αλάτι,πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το αλεύρι, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι,το νερό και την φέτα σπασμένη σε κομμάτια και τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ομοιόμορφος χυλός. Απλώνουμε το μείγμα μας σε καλά λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι μα ροδίσει η επιφάνεια της. Θέλουμε η πίτα μας να είναι λεπτή.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

erasitexnies.blogspot.gr

 

 

 

Back to top button