ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Όλα έτοιμα για το αυριανό 1ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου “LARRY” (ρεπορτάζ)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το 1ο ΦΕΣΤΙΒAΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «LARRY» που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.  Καστοριάς  σε συνεργασία με τους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού. 

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στο γήπεδο της  Κολοκυνθούς και από ώρες 10:30 μέχρι 14:30.  Στη γιορτή θα συμμετέχουν περίπου 300 λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές από όλες οι ομάδες που συμμετείχαν φέτος στο Παιδικό και Προπαιδικό Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, όπου μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και σε τρία διαμορφωμένα γήπεδα θα πραγματοποιηθούν αγώνες των ομάδων σε ελεύθερο παιχνίδι, χωρίς προπονητές και, φυσικά, χωρίς βαθμολογία.

Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει τελετή λήξης μιας επιτυχημένης αγωνιστικής περιόδου και  θα γίνει απονομή κυπέλλων στις πρωταθλήτριες ΠΑΙΔΩΝ και ΠΡΟ ΠΑΙΔΩΝ 2017-2018, ενώ σε  όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ θα  απονεμηθούν  μετάλλια.

Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο Θωμά Λάρη (Mister Lari), έναν άνθρωπο ιδιαίτερα ξεχωριστό και αγαπητό, η προσφορά του οποίου για μια 20ετία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καστοριάς, ήταν ανεπανάληπτη.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ζωή και την προσφορά του Θωμά Λάρη, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό κ.α., όπου μέσα από αυτές θα ανασυρθούν μνήμες από τις ένδοξες δεκαετίες, ενώ το παρών αναμένεται να δώσουν πολλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εκείνα τα χρόνια έζησαν από πολύ κοντά τον σημαντικό αυτόν άνθρωπο.

Στόχος της ΕΠΣ Καστοριάς είναι η γιορτή ποδοσφαίρου με την ονομασία “1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  «LARRY»  να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός, έτσι ώστε να θυμούνται οι παλαιότεροι και να γνωρίζουν οι νεότεροι τον ιδρυτή των πρώτων τμημάτων υποδομής και ακαδημίας  ποδοσφαίρου στο νομό μας.

sentranews.gr

 

 

Back to top button