ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

MVP του τελικού ο Μιχάλης Κουμπάνης

Κατά μέσο όρο φέτος ο Μιχάλης Κουμπάνης σκόραρε 12,9 πόντους ανά αγώνα, νούμερο που σχεδόν διπλασίασε στον τελικό

Ο Λεύκιππος Ξάνθης επικράτησε αρκετά εύκολα και με μεγάλη διαφορά επί του Αστέρα Καβάλας στον τελικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όμως για να το καταφέρει αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε ο γκαρντ της ομάδας Μιχάλης Κουμπάνης που αναδείχθηκε και MVP.

Συγκεκριμένα ο, 24χρονος, Μιχάλης Κουμπάνης, που έχει καταγωγή από την Καστοριά και είναι τα τελευταία χρόνια κάτοικος Ξάνθης όντας φοιτητής στο Πολυτεχνείο, χρίστηκε MVP του μεγάλου τελικού αφού σκόραρε συνολικά 24 πόντους στον αγώνα, και κέρδισε στο… νήμα τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του Λεύκιππου φέτος, Φραντζέσκο Χρήστου που έμεινε στους 23.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως οι δύο παραπάνω παίκτες είναι αυτοί που «καθάρισαν» και το ματς της κανονικής διάρκειας με τον Αστέρα στη Ξάνθη, σκοράροντας από 27 και 29 πόντους αντίστοιχα, με τον Χρήστου τότε να κλέβει την άτυπη «πρωτιά». Είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως το γεγονός πως κατά μέσο όρο φέτος ο Μιχάλης Κουμπάνης, σκόραρε 12,9 πόντους ανά αγώνα, νούμερο που σχεδόν διπλασίασε το απόγευμα της Κυριακής στον τελικό.

thrakisports.gr

 

 

 

Back to top button