ΑθλητικάΚαστοριά

Πρωταθλήτριες οι Παγκορασίδες του ΑΣ Καστοριάς (φωτογραφίες)

Την Κυριακή τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος σημειίωσαν την 8η σερί νίκη τους

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ *

Μ την 1η θέση να καταλαμβάνει στο Πρωτάθλημα των Παγκορασίδων, τελείωσε τις υποχρεώσεις της για φέτος η ομάδα της Καστοριάς. Την Κυριακή η ομάδα της Καστοριάς αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου Γρεβενών.

Όλα τα κορίτσια έπαιξαν με πάθος και αποφασιστικότητα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, σημειώνοντας την 8η σερί νίκη της.

Στο Πρωτάθλημα των Παγκορασίδων τα κορίτσια έδειξαν την αγωνιστική τους ανωτερότητα απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες και άφησαν μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης-Τσιάντα):Κρανιά, Πολίσι, Καλλίνικου Μ., Τσιαχτσίρα, Θυμιοπούλου, Καλλίνικου Κ., Χατζηιορδανίδου, Σεβασλίδου Βλάχου και Μάκρα και Αλεξίου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Δεν τα κατάφεραν τα παιδιά του Προπαιδικού στα δύο τελευταία εξ αναβολής παιχνίδια, κάνοντας δύο ήττες από τις ομάδες των Διόσκουρων και της Πτολεμαΐδας.

Οι παίκτες της ομάδας μας πάλεψαν τα δύο παιχνίδια, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις αλλά και υποσχέσεις για το μέλλον.

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ*

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης):Καρδίτσης, Φάσσας, Κέδρος, Παπαδημητρίου, Βουΐτσης, Μονοβασίλης Ν.,Κωστάρας, Χάτσιος, Παπαγιάννης, Καλαϊτζίδης, Τσιαχτσίρας και Βλάχος.

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Π.Σ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ*

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης):Κορεντσίδης, Φάσσας, Κέδρος, Παπαδημητρίου, Βασιλειάδης, Μονοβασίλης Ν.,Βλαχάβας, Χάτσιος, Παπαγιάννης, Καλαϊτζίδης, Βλάχος και Τσιαχτσίρας.

* Η ΕΚΑΣΔΥΜ σε προκήρυξή της αναφέρει ότι απαγορεύεται να δημοσιεύονται αποτελέσματα (ΣΚΟΡ).

Back to top button