ΑθλητικάΚαστοριά

Εμμανουηλίδου και Στεργιάκας ρίχνονται αύριο στη …μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ξεκινάει το πρωί της Παρασκευής στο Βελιγράδι ο 1ος αγώνας της σειράς του παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας με την συμμετοχή και της Εθνικής ομάδας την οποία στελεχώνουν 11 αθλητές κι αθλήτριες με 8 πληρώματα.

Πρώτη θα ξεκινήσει στις 10:20 η δίκωπος ανευ των ανδρών. Οι Γιάννης Μαρόκος-Αντώνης Παπακωνσταντίνου θα αγωνιστούν στη 2η σειρά από την οποία ο πρώτος πάει στον ημιτελικό και οι υπόλοιποι στους επαναληπτικούς

Δεύτερη θα αγωνιστεί η Θωμαής Εμμανουηλίδου που θα αγωνιστεί στα προκριματικού του σκιφ ελ βαρών γυναικών στην 3η σειρά στις 10:45 από την οποία οι δυο πρώτοι περνάνε στα ημιτελικά

Θα ακολουθήσει στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Σπύρος Γιάνναρος που θα πάρει μέρος στην 2η σειρά στις 10:55 από την οποία οι τέσσερις πρώτοι συνεχίζουν στα προημιτελικά ενώ στις 11:10 στο ίδιο αγώνισμα στην 5η σειρά θα αγωνιστεί ο Νίνος Νικολαϊδης . Στη σειρά του επειδή μετέχουν τέσσερα πληρώματα τα τρια πρώτα συνεχίζουν στα προημιτελικά.

Σειρά μετά για το διπλό σκιφ το βαρύ όπου οι Χρήστος Στεργιάκας-Σπύρος Καλέτζης θα αγωνιστούν στις 11:40 στην 2η σειρά από την οποία ο πρώτος πάει ημιτελικό και οι υπόλοιποι επαναληπτικό. Στις 12:30 θα αγωνιστεί στο 2ο προκριματικό του σκιφ η Αννέτα Κυρίδου ενώ στο ίδιο αγώνισμα στη 4η σειρά δέκα λεπτά μετά θα πάρει μέρος η Κατερίνα Νικολαϊδου. Οι δυο πρώτες από κάθε σειρά περνάνε στα ημιτελικά οι υπόλοιπες πάνε επαναληπτικά.

Η τελευταία ελληνική συμμετοχή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι αυτή του διπλού σκιφ ελ βαρών ανδρών . Οι Χαράλαμπος Ντινενής-Αριστείδης Γραμμενιάτης θα πάρουν εκκίνηση στις 13:30 στη 1η προκριματική σειρά από την οποία οι δυο πρώτοι περνάνε ημιτελικά και οι υπόλοιποι συνεχίζουν στα επαναληπτικά.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν και το απόγευμα με τους επαναληπτικούς που αναμένεται να ξεκινήσουν στις 15:45 και θα ολοκληρωθούν περίπου στις 18:30.

kopilasia.gr

 

Back to top button