ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Αυτός είναι ο «Mr Penalty» της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς

Στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς εκτελέστηκαν 55 πέναλτι, εκ των οποίων τα 43 ήταν εύστοχα. Τα 11 αποκρούστηκαν από τους τερματοφύλακες, ενώ ένα κατέληξε άουτ.

Ωστόσο τον τίτλο του «Mr Penalty» κερδίζει δικαιωματικά ο Θωμάς Αμπαρτζής του Ηρακλή Πολυκάρπη, που σκόραρε 4 φορές σε ισάριθμα πέναλτι από την άσπρη βούλα, τις περισσότερες από κάθε άλλο στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς.

Ο πολύπειρος επιθετικός των Κυπελλούχων είχε απόλυτη ευστοχία από τα έντεκα βήματα. Συγκεκριμένα, σκόραρε την 2η αγωνιστική στο ματς με τον Κεραυνό Χιλιοδένδρου κόντρα στον Μπουλγούρη, την 6η με τον ΠΑΟ Καλοχωρίου απέναντι στον Κλαζίδη, την 13η νίκησε και τον Κολλάρα της Δόξας Κορησού, όπως και την 23η τον Ταχματζίδη του Νταηλάκη.

Αντίθετα, τα περισσότερα (πέντε) πέναλτι εκτέλεσε ο Νούλας της Ομόνοιας Βογατσικού, ωστόσο ευστόχησε μόλις σε δύο!

Δεύτερος στην σχετική λίστα είναι ο Ντίμτσιος της Δόξας Αμπελοκήπων, που είχε επίσης το απόλυτο με τρεις εύστοχες εκτελέσεις.

Δύο φορές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι ο πρώτος σκόρερ της σεζόν, Γρηγόρης Καραμανίδης, της Αστραπής Μεσοποταμίας, ενώ μια φορά απέτυχε να σκοράρει.

Το μεγαλύτερο πλουραλισμό από το σημείο του πέναλτι είχε η πρωταθλήτρια Καλλιθέα. Γανόλης, Τσαμτσάκης, Παπαδόπουλος, Ευαγγέλου και Νικολάου ανέλαβαν την εσχάτη των ποινών καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Το όνομα του στη λίστα των σκόρερ πρόσθεσε και ένας γκολκίπερ! Ο λόγος για τον Γρηγόρη Κοσμίδη του Παναργειακού που νίκησε τον πορτιέρο Τερζίδη, του Κεραυνού Χιλιοδένδρου, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο του Άργους.

Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ

sentranews.gr

 

 

 

Back to top button