ΑθλητικάΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Η 2η ημέρα του Τουρνουά της Ακαδημίας Πήγασος Χιλιοδένδρου (σειρά φωτογραφιών)

Πιστός στο ραντεβού του και στην προσπάθεια να αναδείξει το ποδόσφαιρο στις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και στην περιοχή, η Ακαδημία Πήγασος Χιλιοδένδρου πραγματοποίησε για 2η συνεχή χρονιά με τεράστια επιτυχία το Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών.
Με παιδικές φωνές, πολλά χρώματα και πολλά χαμόγελα που πλημμύρισαν τις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Χιλιοδένδρου και με ζωγραφισμένη τη χαρά στα πρόσωπά τους, οι εκατοντάδες λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές πολλών Ακαδημιών, έδωσαν το παρών σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά ακαδημιών στο νομό μας.

Κάτω από το βλέμμα των πολυάριθμων θεατών και γονέων οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών, για ένα διήμερο από τις πρωινές ώρες μέχρι και αργά το απόγευμα ξεδίπλωσαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο, προσφέροντας συγκίνηση και θαυμασμό.

 Εικοσιπέντε σύλλογοι, πάνω από 700 μικροί πρωταγωνιστές, ποδοσφαιριστές τμημάτων προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ και μπαμπίνι, αγωνίστηκαν σε μια Γιορτή του ποδοσφαίρου, που είχε ως στόχο το παιχνίδι και τη διασκέδαση των παιδιών, τη γνωριμία και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των σωματείων που συμμετείχαν, ενώ παράλληλα, ξεχωριστή νότα στο τουρνουά, έδωσαν τα 4 γυναικεία τμήματα, το οποίο γυναικείο ποδόσφαιρο, τα τελευταία χρόνια ολοένα και κερδίζει έδαφος, με τη συνεχή δημιουργία νέων γυναικείων ομάδων και συμμετοχή στα εθνικά πρωταθλήματα.

Συνολικά το διήμερο διεξήχθησαν περίπου 120 αγώνες, ενώ ξεχώρισαν οι Ακαδημίες από άλλους νομούς, όπως του Θεσπρωτού, του Απόλλων Κρύας Βρύσης, του Πήγασου Φλώρινας, του Αστέρα Αλεξάνδρειας, του Ήφαιστου Θεσσαλονίκης, της Δράσης Τσοτυλίου και της Ακαδημίας Νεάπολης Βοϊου, οι οποίες, μάλιστα, συμμετείχαν με πολυπληθέστερες συμμετοχές σε όλα τα τμήματα.

Τέλος αυτό που θα   πρέπει να επισημανθεί είναι ότι οι διοργανωτές απέσπασαν κολακευτικά σχόλια από όλες τις ακαδημίες που συμμετείχαν, τόσο για τον άριστο αγωνιστικό χώρο και γενικά τις εγκαταστάσεις, όσο και από την οργάνωση αλλά και τη φιλοξενία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ SENTRANEWS.GR

 

 

 

Back to top button