ΑθλητικάΚαστοριά

Ευχαριστήρια επιστολή του Γιώργου Σούλιου για τα πέντε χρόνια άριστης συνεργασίας

Έπειτα από πέντε χρόνια άριστης συνεργασίας με τον Α.Σ. Καστοριάς, ολοκληρώνοντας μια μεγάλη διαδρομή, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους με τους οποίους φανταστήκαμε μια άλλη μπασκετική Καστοριά και είχαμε την τύχη να ζήσουμε τα όνειρά μας.

Καταρχήν τη Διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο Ναούμ Δίτσιο και την οικογένειά του, για την εμπιστοσύνη και την άψογη συμπεριφορά που έδειξε στο πρόσωπό μου και στο τεχνικό μας επιτελείο.

Πολλά ευχαριστώ αξίζουν στα μέλη του προπονητικού επιτελείου που βοήθησαν στην επιτυχία της ομάδας, στον συμπαραστάτη και συνεργάτη μου Γιάννη Γουμπιδένη για τις ατέλειωτες ώρες προσωπικής δουλειάς, στον πολυσχιδή έφορο της ομάδας Παναγιώτη Καλόγηρο, στον ευρηματικό γυμναστή μας Μάκη Βελλίδη, στον άοκνο φροντιστή μας Δημήτρη Αριστερίδη και στην ακούραστη φυσιοθεραπέυτριά μας Κωνσταντίνα Καρακώστα. Επίσης, στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας, τους γιατρούς κο Κοντούλη Διαμαντή και κο Γάκη Παναγιώτη, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καστοριάς.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στη συμβολή του Κώστα Πιλαφίδη στο σχεδιασμό αυτής της διαδρομής, στους εφόρους Ντίνο Βλάχο, Σάκη Καλαφατίδη, Νίκο Τζήλα και Ντόντη Ναούμ, καθώς και στον γυμναστή Γιώργο Χρυσάφη για την πολύτιμη βοήθειά τους στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους, τα ΜΜΕ και τον Δήμο Καστοριάς που στήριξαν και επιβράβευσαν με κάθε τρόπο όλες μας τις προσπάθειες.

Αφήνω τελευταίο το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς στους παίκτες που συνεργάστηκα αυτά τα πέντε χρόνια γιατί χωρίς αυτούς τους άψογους επαγγελματίες και εξαιρετικούς χαρακτήρες δεν θα μπορούσαμε να οδηγήσουμε την Καστοριά στο δρόμο των επιτυχιών.

Καλή επιτυχία στην ομάδα την καινούργια σεζόν, εύχομαι σε όλους τα καλύτερα.

askastorias.gr

Back to top button